/Sponsorer og medlemsfordeler
Sponsorer og medlemsfordeler2018-11-13T21:32:35+00:00

Sponsorer

Medlemsfordeler

Advokatkontoret Lippestad.

Vi har inngått et samarbeid med Advokatkontoret Lippestad, som vil gi oss juridisk rådgivning innen organisasjon- og arbeidsrett, generell selskapsrett og foreningsjuss. I tillegg er en betydelig del av hans portefølje strategisk rådgivning til styrer og ledere.
Geir Lippestad har bred erfaring innen privat, offentlig og frivillig sektor, inkludert oppdrag for både små bedrifter og store konsern. Klubben er også sikre på at hans erfaring med kommuner, stat og frivillige organisasjoner vil komme Lørenskog til gode.

EGON Lørenskog

Nå kan du hjelpe oss i Lørenskog Ishockey samtidig når du spiser pizza hos Egon! Vi har inngått en «kickback-avtale» med Egon, som betyr at LIK AIL får 10% kickback på det som blir bespist!
Alt du trenger å gjøre er å fortelle de i kassen at du vil støtte LIK Ishockey og vi får en slant i klubbkassen. Avtalen gjelder for alle MED familie og sponsorer. Hurra! Det gis ingen personlige fordeler til den som spiser, men vi håper du vil hjelpe oss allikevel - når du først kjøper deg en pizza?

ISTIDER
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og skript fra tredjeparts-tjenester. For mer info se vår personvernserklæring. Ok