/Skøyteskolen
Skøyteskolen2018-10-03T13:45:20+00:00

Skøyte- og ishockeyskolen starter opp igjen!

Vår populære skøyte- og ishockeyskole starter opp igjen 13. oktober.

Skolen er for jenter og gutter i alderen (primært) 4 – 8 år. Vi er stolte av å ha en av Norges største med over 150 aktive barn som har det gøy på isen. Her er alle barn velkomne, om de kan gå på skøyter fra før av eller ikke.

Vi har faste treningstider på lørdager kl. 11.00. Det er ca. 10 treninger før jul og 8 etter jul. Barn som er 6 år eller eldre kan også etterhvert spille på lagene i klubben og disse lagene har treningstider i ukedagene og i helgene. Se fanene til lagene over og kontakt gjerne tilhørende lagleder for mer info.

Hjelm og halsbeskytter (evt. skjerf) er påbudt når barna er på isen. Har du ikke hjelm kan dette kjøpes i Pro-shopen vår i ishallen, som er åpen før og etter skøyte- og ishockeyskolen på lørdagene. Det er også mulig å slipe skøyter i ishallen.

Pris for skolen er totalt kr. 1400,-

Ledere for 2018/2019 er:

  • Cecilie Bentzen
  • Jan Kock
  • Leif Westergren
  • Ståle Hørlyk
  • Svein Erik Olsen
  • Bjørn Nordby

Vår unge dame Cecilie er tidligere spiller i LIK. Viktig med en jente “på laget” for å ivareta og styrke rekruttering av jenter. De øvrige er godt voksne menn ifra forskjellige roller i klubben over tid , samt spillere på veteranlaget. Ikke minst har de ikke ukjente herrene lang fartstid i Lørenskog Ishockeyklubb, noen helt tilbake til da klubben ble stiftet. I tillegg til dette bidrar respektive lags trenere fra breddeavdelingen i en turnusordning, sammen med spillere fra vårt A-lag.

Håper du blir med for å ha det gøy på isen? Ingen forkunnskaper kreves!

Klikk her for påmelding og betalingsinformasjon til skøyte- og ishockeyskolen.

Påmelding og betaling kan også gjøres ved første oppmøte, kontant eller med kort, men du må regne med noe kø.

Vi oppfordrer også til å møte i god tid for å være klar til å kunne gå på isen til oppstart.

Vel møtt!

ISTIDER
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og skript fra tredjeparts-tjenester. For mer info se vår personvernserklæring. Ok