I drøye 35 minutter lever kampen mot Ringerike i beste velgående. Ringerike som før kampen ble betegnet som et lag som spiller med kniven på strupen denne dagen! Den første perioden ender målløs 0-0. En svært uheldig Pedersen kommer i sentrum når bortelaget går opp i ledelsen på tiden 34:36. Situasjonen oppstår i vårt overtallsspill når vi skal sette i gang spillet bakfra, riktignok under press fra Ryen men uheldigvis så treffer pucken skøyta til Rooseboom og sniker seg inn. Målet kommer således nærmest ut av ingenting og stillingen 0-1 står seg midtperioden ut. Nevnte Pedersen som vel å bemerke har vært meget god for oss over tid! Siste periode blir målrik og ender til slutt 1-4. Ringerike vinner dermed 1-5 og kobler plutselig et grep i gruppen etter en mildt sagt svak åpning på denne kvalserien. Det svinger fort på tabellen når det er så jevnt som i år!

Denne kampen skal vi riste av oss og vi skal se frem i mot neste kamp som er allerede på torsdag. Dette er ikke over!

Det er en rekordjevn kvalserie som etter 4 av 6 kamper ser slik ut:

Kamp Resultat:
Lørenskog – Ringerike 1-5 (0-0, 0-1, 1-4)
Skudd 25-24

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

ROMERIKES BLAD har igjen laget en artikkel fra kampen, denne leser du ved å trykke her

(Dette er til info en + artikkel men vi linker den ut her med stor glede)

Neste kamp er Torsdag 23/3 klokken 19:00 borte mot Grüner!

Nå løper naturligvis den ene teorien etter den andre og for vår del så er dette ikke over. Det er faktisk gode muligheter!

I følge Google Maps så er det en overkommelig reise for alle som har mulighet til å være ringside på torsdag.

Kun 13,8 km reisevei med bil eksempelvis fra Lørenskog ishall til Grünerhallen ✌

Kampen på torsdag blir svært viktig og helt avgjørende for oss. Det vi (som følger laget i vårt hjerte) kan gjøre for våre gutter er å kjenne vår besøkelsestid å møte opp i Grünerhallen på torsdag. Denne hallen er vi kapable til å dominere fullstendig fra sidelinjen dersom vi møter opp alle sammen som har mulighet. «Los Tacos» gjengen har et snitt fra FKL på 274 tilskuere pr kamp, noe som er 1/3 del av det vi har i kvalserien så dette har vi alle muligheter til å lykkes med denne dagen. Vi kan eie den hallen og la oss nå mobilisere sammen med SKAUEN å hjelpe laget til en viktig seier på torsdag! 🙏

*Siste nytt før kampen kommer selvsagt om litt så følg med i dagene fremover 👊

Herunder er det komplette kampoppsettet for kvalserien: