Nok en gang fantastisk oppmøte i Lørenskog ishall med drøyt 1000 tilskuere, men det var bortelaget som kunne reise hjem med 2 poeng i en høydramatisk kamp som gikk til overtime!

En ellevill kamp der stillingen var 5-5 etter ordinær tid. Comet åpnet best de første par minuttene før vi tok mer og mer over. Det var bortelaget som tok ledelsen etter 4 minutter med Trnavsky før vi scorer hele 3 mål på kort tid halvveis ut i kampen! På dette tidspunktet er vi nesten overlegne ute på isen og har en stund 12-3 i skudd. Mot slutten i perioden blir det matchstraff på Opsahl etter en takling på Myklebust hos Comet. De setter naturlig nok et trykk på oss og det kommer også en scoring i overtallet. Vi går til pause på 3-2, skudd 14-10. Midtperioden blir også målrik, først er det bortelaget som scorer 2 ganger før vi har nok en hendelse når Myklebust (som er tilbake i spill igjen etter skaden han fikk fra den nevnte taklingen i 1. periode) hogger ned Rystad halvveis ut i perioden. Resultatet er marsjordre og vi skal spille minimum 5 minutter i overtall. Det går ikke lang tid før vi er tilbake i kampen med 4-4 reduseringen, og samtidig som vi scorer pådrar Comet seg en 2 minutter som betyr spill 5 mot 3 i inntil 2 minutter! Da går det ikke minuttet en gang før vi setter 5-4 scoringen og dette står seg perioden ut. Skudd 10-12, totalt 24-22. Siste periode blir noe mer forsiktig men mot slutten skjer det på nytt saker av den mer uheldige sorten. Først har vi 1 mann i fryseboksen, så er det Indrelid som blir idømt en matchstraff for takling mot hode når det gjenstår under 2 minutter i kampen. Da har bortelaget en kjempe mulighet til å redusere og det kommer nesten umiddelbart i deres overtall 5 mot 3. Vi rir heldigvis av det siste halvannet minuttet i undertall, men må dessverre ta med oss mer enn 3 minutter av dette inn i OT. Skudd siste periode 6-15, totalt 30-37 etter 60 minutter. Comet får da spille 4 mot 3 i OT og vinnermålet kommer etter 2 minutter og dermed er det Comet som tar med seg 2 poeng fra denne kampen, mens vi blir stående med 1 poeng! Skudd i OT 0-3, totalt i kampen 30-40.

Ikke unaturlig føles det tungt der og da når vi mister ledelsen helt på slutten og taper kampen i OT, men vi tar også med oss 1 viktig poeng til slutt.

Noterbart fra protokollen:
Aas-Larsen: 3 assist + 1 mål, totalt 4 poeng!
Pihlqvist: 3 assist + 1 mål, totalt 4 poeng!
Hermanrud: 2 mål, totalt 2 poeng!

Kamp Resultat:
Lørenskog – Comet 5-6 (3-2, 2-2, 0-1, 0-1)
Skudd 30-40

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Hockey4You har en flott artikkel fra kampen, denne leser du ved å trykke her

ROMERIKES BLAD har en flott artikkel fra kampen, denne leser du ved å trykke her

(Dette er til info en + artikkel men vi linker den ut her med stor glede)

Slik ser tabellen ut etter 3 spilte runder i denne serien:

Det er en meget jevn kvalserie og fortsettelsen blir uhyre spennende de neste 3 kampene!

Neste hjemmekamp for oss er allerede i morgen, Lørdag 18/3 klokken 16:00 mot Ringerike!

Dette er årets siste hjemmekamp, la oss sammen skape en fantastisk ramme rundt dette og avslutte således med stor stil 🤝🙏

Vi tok en telefon til sportssjef Peter Messa om både kampen i går men ikke minst vedrørende kampen i morgen:

Det er mye tanker og følelser fra kampen i går. Vi gir bort kampen og det er skuffende. Vi har full kontroll og styrer kampen men er uheldige med noen «beslut» som gir dem muligheten til å komme inn og den muligheten griper de godt. De profiterer helt enkelt på dette ettersom hvordan kampen går og utvikler seg. Savner at vi har litt mer «kylan» under kampen. Vi er egentlig det bedre laget men dette blir avgjørende og det er ekstra tungt etterpå. Så er det jo slik at man i skuffelsen etter kampen reflekterer over saker og eksempelvis leser man tabellen og innser at man en stund er nummer 1, så er man nummer 4. Så skal det da sies at vi er 3 lag à poeng med 4 poeng totalt. Alle 4 lagene har dette i sine hender nå, det vil være de 2 lagene som håndterer dette best som står igjen på topp til slutt, så enkelt er det. 

Hva gjelder matchen i morgen så er det bare å lade om. Vi tar 1 kamp om gangen og hvis vi gjør det vi skal så er vi vanskelige å slå, det har vi vist over tid fra grunnserien og vi har vist det i denne kvalserien. Så skal vi bare ha rett fokus og ikke la ytre omstendigheter påvirke oss nevneverdig. Det blir å nullstille helt enkelt, og så blir disiplin et nøkkelord. Ellers må vi bare se an prosessene rundt laget men vi har uansett Hallberg tilbake. Laget er uansett klare og TAGGADE til kamp!

FOLKENS – LA OSS IGJEN SAMMEN FYLLE HALLEN! 

Billetter er tilgjengelige her:  Billetter TicketCo