I kveld er det nok en kamp og denne gangen er det Comet som kommer på besøk!

Billetter er tilgjengelige her:  Billetter TicketCo

Haldenserne fikk det tøft i sin første kvalserie kamp mot Grüner på tross av at de vant skuddene stort i den kampen, 2-6 sto det på tavlen til slutt etter den kampen. De stusset tilbake allerede i neste kamp da de vant mot Ringerike på straffer etter at det var 1-1 på tavlen de første 60 minuttene. Ergo er det en jevn start på denne kvalserien når 2 av 6 kamper er spilt og alle lag har vist at de er kapable til å slå hverandre. I kveld er det kamp #3 og da er det begge 1. divisjons lagene som skal til dyst. Det er ventet mye folk på kampen og det later til å være stor interesse også fra bortelaget!

Slik ser tabellen ut etter 2 spilte runder i denne serien:

Innbyrdes i årets 1. divisjon mellom lagene så er det vi som har en liten fordel med 3 seire på 5 kamper i grunnserien:

Lørenskog – Comet 3-1
Comet – Lørenskog 4-1
Comet – Lørenskog 5-2
Lørenskog – Comet 5-0
Comet – Lørenskog 3-6

Vi fikk en prat med hovedtrener Niklas Andresen før kampen:

I dag blir det en kjent motstander for vår del. Vi vet hva vi møter og når vi ser tilbake på kampene fra tidligere så var det stort sett «TIGHTE» kamper og det forventer vi også i kveld. Dem har fått tilbake et par spillere også vet jeg. For vår del så er vi rimelig godt fornøyde så langt, men så skal det også sies at vi har fortsatt litt å gå på. Vi har studert oss selv nøye fra de første 2 kampene og det har vært litt nerver og den biten som nok har påvirket oss noe. Det er viktig at vi senker skuldrene enda mer og tør å slippe oss enda litt mer løs som det heter. Vi kan se tilbake på Narvik kampene, det er dit vi må. Vi har jobbet bra i gruppa de siste dagene og gleder oss veldig til kampen i kveld! Det er ekstra stort når vi har den rammen vi har hatt i de siste kampene. Det påvirker oss ekstremt positivt og det er med å få ut det beste i oss helt klart. Vi håper på fullt trøkk også i kveld. På forhånd takk alle sammen 💪

Herunder ser vi kampoppsettet for hele kvalserien:

Folkens! Da er det bare å ta turen til Lørenskog ishall i kveld 🙏🙏🙏

Neste hjemmekamp: 
Lørenskog – Ringerike
Lørdag klokken 18:00
Lørenskog ishall

Billetter er tilgjengelige her:  Billetter TicketCo

PS: Gikk du glipp av referatet fra kampen sist mot Grüner? Her kan du lese om det