Gode opplevelser har det vært mange av i Lørenskog ishall denne sesongen og kampen i går var intet unntak! Vi vinner tilslutt fortjent 4-3 mot Grüner.

Vi gjør en bra 1. periode og skaper flere gode målsjanser. Vi har et overtall litt ut i perioden som vi ligger på bra i halvannet minutt og med litt hell både kunne og burde vi tatt ledelsen. Allikevel er det bortelaget som tar ledelsen først. Etter drøye 17 minutter i perioden så starter de fra egen sone, 2 pass senere er Halmrast gjennom midtsonen og finner Skuterud som setter den mellom keeper og stolpen. Stillingen er 0-1 etter de første 20 minuttene, skudd 12-8. Midtperioden bølger frem og tilbake en stund men halvveis er det nok en gang gjestene som scorer og dermed er det 0-2 på tavlen. Denne gangen er det Spaberg Olsen som får kontroll på pucken i slottet og fyrer av et raskt skudd som er velplassert etter pass fra Halmrast (via LIK spiller) og jammen er ikke Skuterud bokført med et pass også og står med dette på 2 poeng tidlig i kampen for gjestene. Kort tid etter blir det spill 4 mot 4 og akkurat i det vi blir 5 mot 5 så tramper Ekberg på og drar av et skudd høyt i slottet som sniker seg inn ved stolpen. Stemningen tar seg kraftig opp i hallen og vi er med i kampen igjen på stillingen 1-2! Nå er det skikkelig momentum og vi rekker knapt å sette oss igjen før det smeller på nytt! Det er et kjempemål rett fra læreboka! Det hele starter bak eget mål, fra Pedersen til Indrelid, videre til Ekberg som fosser gjennom midtsonen i et helt vilt tempo og drar seg rundt 2 av Grüner spillerne før han serverer sjefen selv, en perfekt plassert Jonas Grønstad som scorer sikkert! Nå koker det greit i Lørenskog ishall! Lagene går til pausen på 2-2. Skudd 10-8, totalt 22-16. Siste periode starter på best tenkelige måte! Vi setter Grüner under sterkt press fra dropp og etter 45 sekunder er det Aas-Larsen som ser at Opsahl dekker keeper og drar av et lurt skudd som går rett inn. Vi leder 3-2 og nå er det fullt kok i hallen! Vi gir oss ikke der! 3 minutter og 19 sekunder ut i perioden er vi gode i press spillet, først Hermanrud, deretter Ekberg som også vinner pucken fra Grüner mellom rundvant og målet, og serverer perfekt ut til Grønstad som denne gangen setter den rett i krysset! 2 av bærebjelkene i laget som virkelig viser seg frem i dagens kamp! Vi holder 4-2 ledelsen lenge men naturlig nok blir det ofte slik at bortelaget klarer å mobilisere mot slutten og når de får trykk på oss i 6 mot 5 (tatt ut keeper) så er det til slutt Spaberg Olsen som setter sin 2. scoring for dagen og det står nå 4-3 på tavlen. Vi klarer å ri av stormen til slutt og vinner fortjent 4-3 etter ordinær tid mot Fjordkraftliga laget Grüner. Skudd siste periode 5-10, totalt 27-26.

Med dette er vi for alvor med i kampen om FKL 23/24. Vi har etter 2 kamper vist at vi er fullt på høyde med begge favorittene og vel så det, slik at dette blir en meget spennende fortsettelse!

Slik ser tabellen ut etter 2 spilte runder i denne serien:

Hockey4You har nok en gang laget en god artikkel fra kampen og denne kan du lese mer om HER.

Kamp Resultat:
Lørenskog – Grüner 4-3 (0-1, 2-1, 2-1)
Skudd 27-26

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp er Torsdag 16/3 klokken 19:00 mot Comet!

LA OSS SAMMEN FYLLE HALLEN! 

Denne jobben må alle starte nå.

MERK: Vi har de billigste billettene av samtlige lag.

La jungeltelegrafen gå folkens og mobiliser til venner, familie og alt som er 🙏

Tenk for en ramme vi kan få rundt kampene når vi fyller opp, og tenk for en støtte det blir for gutta der ute på isen 💪

Billetter er tilgjengelige her:  Billetter TicketCo