Ringerike Panthers drar det lengste strået i gårsdagens kamp og vinner til slutt 5-3 i Schjongshallen!

Det var en hederlig kamp av våre gutter! En tøff start ble det riktignok med 2-0 til vertene etter 5 minutter. På dette tidspunktet var det sikkert mange som var noe betenkte over hvordan dette ville ende. Kort tid etter sjokkåpningen jobbet vi oss godt inn i kampen og like etterpå var 2-1 utligningen der med Edvard Dehli Gjøs. Helt mot slutten av perioden klarer nok en gang hjemmelaget å score, og hvem andre enn Kenneth Pappalardo Gulbrandsen er på rett sted når de kommer 3 mot 1. Lagene går til pause på stillingen 3-1, skudd 14-12. Midtperioden starter bra for oss. Etter 6 minutter spilt og i overtall så er det David Aas-Larsen som legger et utsøkt pass til Espen K. Hermanrud som på sin side elegant avventer litt før han prikkskyter og det er redusert til 3-2. Dessverre går det ikke minuttet engang før David Åslin sender vertene opp i 4-2. I samme sekvens blir Svensken også skadet. Så mot slutten og i nytt overtall så er det vi som får en sen scoring når Fredrik Pedersen lader kanonen og reduserer nok en gang. Vi går til ny pause på stillingen 4-3. Skudd 6-13, totalt 20-25. Det er for øvrig en veldig sterk periode vi leverer! I siste periode er Reid A. Petryk tidlig på plass når hjemmelaget har et tidlig overtall, 5-3 på tavlen drøye 3 minutter ut i perioden. Så kan man tydelig fra TV bildene se at dette målet antagelig kan diskuteres når motstanderkølla går rett opp i hjelmen på Theo, men målet ble altså godkjent. Kampen ebber ut uten flere scoringer og Ringerike tar dermed første stikk. Skudd siste periode 3-6, totalt 23-31!

Vi viser at vi er fullt på høyde med Ringerike og det er positivt. Nå blir det å lade om og gjøre seg klar til ny kamp hjemme i morgen når Grüner kommer på besøk!

Hockey4You har laget en god artikkel fra kampen og denne kan du lese mer om HER.

Kamp Resultat:
Ringerike – Lørenskog 5-3 (3-1, 1-2, 1-0)
Skudd 23-31

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

FOLKENS! Det er nye muligheter allerede i morgen mot Grüner!

Vi fikk noen ord med assisterende trener Espen Olsen Lie etter dagens trening:

Vi gjennomfører 40 bra minutter i kampen og så er vi ganske bra i 5 mot 5 spillet synes jeg. Starten blir jo litt tøff, føler vi står litt med lua i hånda der. Ellers er det noen små detaljer i spillet som vi ikke er helt fornøyde med, som for eksempel at vi kaster litt puck i perioder. Det blir som om vi er litt preget av stundens alvor, første kampen, litt høye skuldre og litt reserverte. Men så slapp det jo etter hvert, synes vi kommer sterkt da og gjør kamp av det. Det er et styrketegn! Ellers så gleder jeg meg skikkelig til i morgen. Vi må prøve å gjenskape det vi har drevet med etter jul og bygge videre på det. I tillegg bygge videre på det vi gjør bra i går. Nå er det viktig at gutta har trua på dette. I morgen skal vi jobbe etter vår «gameplan», vi skal være lojale, stole på oss selv og spille på våre ferdigheter. Det er ikke noe hokus-pokus selv om vi nå er i kvalserien, vi har i tillegg vist fra i går at dette er fullt mulig. Nå skal vi krumme hempa å kjøre…..! Ellers må jeg få si at det var kult å høre på Skauen i går. Når dem drar i gang så overdøver dem hjemmepublikummet og det er en viktig støtte og boost for oss. I morgen trenger vi nok en gang all den hjelpen vi kan få fra hjemmepublikummet vårt!

Da avslutter vi med å oppfordre ALLE til å komme på kamp i morgen 💥💥💥

Billetter er tilgjengelige her:  Billetter TicketCo