Allerede i kveld kan det avgjøres i Lørenskog ishall!

Vi fikk noen ord fra hovedtrener Niklas Andresen over en kaffekopp denne formiddagen:

Først en gledelig nyhet, Jonas Grønstad er klar igjen og blir med i troppen i dag! Nå har kampene i helgen sunket inn litt også og følelsen vi sitter igjen med er veldig god. Ellers er det å forberede seg godt som vanlig, litt kjedelige gjentagelser kanskje med sånn er det jo. Kontringer og overganger i mot har vi hatt fokus på og i tillegg er tålmodighet viktig som alltid! Vi har en stor motor i laget og vi orker mye, det er en klar styrke vi har som motstanderne har fått kjenne på. Overtall/undertall er jo alltid viktig i sluttspill eller når det er vinn eller forsvinn som her. Det er ofte her kamper avgjøres. Vi har jo sett at Narvik har justert litt på sitt PP i forhold til hva de har gjort tidligere. Uansett, vi stiller godt forberedt i kveld også og er klare for oppgaven! Ikke minst så gleder vi oss masse til å spille foran våre egne fans og supportere, håper det blir mye folk tilstede 🤞

Takk for praten Niklas!

Vi er inne på det «Special Teams» eller overtall/undertall som folk flest er forenelige med. Dette er interessante tall så langt for Lørenskog!

Vi har vært ekstremt gode på dette og tallene taler for seg selv som også er klart best i Play-In serien:

55,6% uttelling er ekstremt bra, det betyr at vi scorer i annenhver overtall. Normalt sett er +20% er bra tall.

88,9% uttelling i forhold til å avverge mål i mot er også ekstremt bra.

Riktignok er statistikkbanken noe snever da det bare er basert på 2 kamper således for oss, men det viser at vi så langt er dødelig effektive i overtall og meget disiplinerte i undertall. Dette er noe som alltid blir løftet frem av lag og trenere når ting drar seg til, man er nærmest nødt til å vinne disse «duellene» for å gå langt i et sluttspill. For vår del er det nå å vinne en Play-In serie for å komme oss til kvalifiserings serien til FKL, og det er vi på god vei til å kunne gjøre!

GRATIS KAMP:

I kveld er det altså GRATIS KAMP og vi håper nå at alle sammen mobiliserer til å fylle hallen slik at vi kan gi dette laget det de fortjener. Nå byr klubben på seg selv og åpner dørene, da må alle vi andre by på oss selv tilsvarende å stille opp! Bli med å hei frem gutta til seier i denne serien så kan det forhåpentligvis bli kvalifisering til Fjordkraftligaen i Lørenskog ishall om kort tid! Det ville vært helt FANTASTISK!

FOKUS:

Finn frem Lørenskog skjerfet, lua eller drakta og still opp i kveld! Nå er det hva den enkelte av oss gjør og hvis alle de som normalt sett følger oss i hverdagen får med seg noen venner, familiemedlemmer eller lignende så kan dette bli en uforglemmelig aften i Lørenskog ishall!

*Her et bilde ifra arkivet da vi slo Stavanger Oilers «back in the good old days» (den gangen GET-Ligaen). Når langsiden ved spillerboksene er full, ja da er det mye folk i hallen. Vi håper at vi klarer å gjenskape en tilsvarende ramme rundt kampen i kveld.

La oss fylle hallen så godt det lar seg gjøre i kveld!

VEL MØTT 👊👊👊