Nå starter alvoret!

Play-In serien starter opp i morgen!

Best av 5 kamper!

Gutta har satt seg på flyet litt tidligere i kveld og er nå trygt fremme i Narvik. Etter at lagene seg imellom har avtalt å endre på det opprinnelige oppsettet så skal det altså spilles dobbelkamp i Narvik nå i helgen, mens det er dobbelkamp her hjemme på Lørenskog til uka! Dette er noe begge lag «tjener på». Som alle vet er det kostbart for oss å komme seg til Narvik med et helt lag og utstyr (vice versa for Narvik tilsvarende) slik at dette gavner begge parter! En eventuell siste avgjørende kamp nr. 5 går av stabelen i Narvik.

Nå har begge lag hatt en lang sesong og etter endt seriespill er dette lag nummer 2 og 3 på tabellen. Vi er definitivt formlag nr. 1 i serien etter jul, og det skal bli spennende å se hvordan disse kampene kommer til å forløpe seg!

Vi har tatt tempen hos en del både i klubben og andre steder. Det er mange delte meninger og vi merker ganske raskt at de som følger oss tett velger med hjertet! Utenfor klubben i hockeymiljøet generelt er det en liten overvekt av de som mener at Narvik er den største favoritten. Når vi har snakket med begge Lørenskog trenerne så er deres kommentar at det er Narvik som har presset på seg. Hvis man eksempelvis sammenligner de respektive lags budsjetter så er det ingen tvil om hvem som har presset på seg, men Lørenskog har overrasket MANGE i årets serie og det spillet vi har vist over tid bør kanskje også sette et visst press på enhver motstander!

Herunder ser vi oppsettet for hele Play-In serien og svaret på hvem som går seirende ut av Narvik/Lørenskog har vi senest om 1 uke, eller kanskje tidligere dersom dette går til 3 eller 4 kamper. TIME WILL SHOW!

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen tidligere i dag før gutta skulle på trening. På trenerrommet var Niklas i full gang med de siste forberedelser til den siste treningen før laget setter kursen Nordover. Et lurt blikk og etter hva vi forstår så er det meste på plass på taktikk tavlen før det braker løs i helgen!

Niklas forteller at det har vært mye video og mye analyse på Narvik. Samtidig har vi sett mye på oss selv og det vi har vært gode på. En av tingene han trekker frem er at deres svakheter matcher våre styrker meget godt. Å røpe detaljene på dette er han naturligvis noe tilbakeholden på! Det blir noe justeringer sier han, men ikke mye. Vi har vært gode lenge nå og det handler mye om at vi skal gjenskape de gode prestasjonene. I de 5 oppgjørene vi har hatt i serien så har vi vært klart best i banespillet 5 mot 5 i 4 av de kampene. Det gir oss ingen grunn til å tro at vi ikke skal kunne hamle opp med dem i Play-In. Videre forteller Niklas at vi reiser med 4 rekker til Narvik. Vi reiser med en solid tropp og vi har jo vært det klart beste laget lenge så vi er komfortable og klare for 2 kamper her oppe nå! Vi reiser med en skikkelig godfølelse i laget. 

Det var en klar og tydelig trener vi hadde til bords i dag. Sammen med sin kollega Olsen Lie og resten av støtteapparatet så skal de siste detaljene spikres og vi takker høflig for den siste oppdateringen før Andresen er kjapt tilbake på pc`n.

Vi ønsker med dette hele LAGET et stort lykke til i helgen!

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra kampene på søndag kveld!

Vi minner også om hjemmekampene til uken!

På tirsdag er det altså GRATIS KAMP og vi håper nå at alle sammen mobiliserer til å fylle hallen slik at vi kan gi dette laget det de fortjener. Nå byr klubben på seg selv og åpner dørene, da må alle vi andre by på oss selv tilsvarende å stille opp! Bli med å hei frem gutta til seier i denne serien så kan det forhåpentligvis bli kvalifisering til Fjordkraftligaen i Lørenskog ishall om kort tid! Det ville vært helt FANTASTISK!

Sammen er vi dynamitt 💥