Norsk 1. divisjon
Comet – Lørenskog
Halden ishall
Lørdag 18. februar
Kampstart kl 16:00

Motstander:  Comet (Link Eliteprosepects)

Da er det snart klart for sesongens siste seriekamp!

Vi reiser til Halden med stor selvtillit etter seieren på onsdag. I dag skal 3. plassen avgjøres og utfallet av dagens kamp bestemmer hvem av dagens motstandere som skal til Trondheim og Narvik neste uke!

I dag fikk vi en kjapp oppdatering fra assisterende trener Espen Olsen Lie før kampen.

Vi er sultne på 3. plassen! Vi må prøve å gjenskape den samme energien og være ekstremt disiplinerte. Det er vel det som er hovedbudskapet i dag. Vi har ingen nye skader og reiser ned med en gjeng som er super motiverte til dagens kamp. Jeg håper og tror at vi skal bite godt i fra oss!

Takk for oppdateringen Espen!

Tabellen oppdatert før kampen i dag: 

Vi heier på dere i dag 💪

Et stor lykke til i Halden!