Vi knuser Comet med hele 5-0 og tar et grep om 3. plassen i serien!

For en kamp av gutta i går. Den første perioden ebber ut på 0-0 og kan vel sies å være en relativt jevnspilt affære de første 20 minuttene. Man sitter med en følelse av at det er litt nerve i kampen. Skudd 7-9. Midtperioden åpner friskt av bortelaget som skaper et par bra muligheter i starten, men etter hvert maler vi dem ned i banespillet. 1-0 kommer fra Sneve etter drøye 2 minutter når han tar seg frem i slottet og scorer et flott mål. Etter dette bygger vi et skikkelig momentum i kampen og under minuttet senere starter det med et fantastisk pass fra Gloppen til Opsahl som går hele veien selv, skyter og på returen er Pihlqvist! Dermed står det plutselig 2-0! 3-0 kommer i overtall halvveis ut i perioden der vi først mister pucken ut til midtsonen men så er det Hermanrud som spiller Ekberg nydelig i gjennom og enda nydeligere prikker vår #11 den i høyre kryss. En sterk periode av oss! Skudd 13-10, totalt 20-19. Siste periode styrer vi greit og 5 minutter ut i perioden så har vi et ordentlig trykk på Comet! Først et pass fra Menkerud over til Rystad som til slutt havner hos Opsahl i rundvantet. Han bestemmer seg like godt for å dra av 2-3 mann og runder keeperen elegant, dermed står det 4-0 på tavlen. 49 minutter ut i kampen kommer vår siste scoring. Vi er i undertall og først er det Haugen Evensen som graver frem pucken til Ekberg som kommer alene, men keeper redder skuddet. I samme sekvens når Comet snur spillet så er det en SOLID jobb hjemover av Ekberg som forstyrrer Comet spilleren nok til å gjøre et feilpass som havner hos Pedersen. Han har allerede en plan på neste trekk og spiller Haugen Evensen umiddelbart gjennom i midtsonen og alene mot Comet keeperen gjør unggutten ingen feil! 5-0 er et faktum og et flott mål fra start til slutt! Skudd siste periode 9-10, totalt 29-29.

Vi tar med dette vår 10. seier av 11 kamper totalt i 2023 og det er intet mindre en imponerende! Vi har antagelig gitt Comet noe å tenke på før kampen på lørdag……..

Noen prestasjoner vi trekker frem i denne kampen er selvsagt Theo Rooseboom deVries som kjører nok en smultring! Joachim Aarseth Opsahl som går av med 1 mål, 1 assist og pluss/minus +2 i protokollen. Så vil vi også si at det var en sterk debut av Papuga som viser at han blir et solid bidrag for oss.

Hovedtrener Niklas Andresen var med oss på telefonen fra tredemølla på SATS! Vi er veldig godt fornøyde med gjennomføringen. Vi spiller en voksen hockeymatch synes jeg. Vi gjør ganske lite feil og er solide bakover. Ikke minst veldig solide helt bakerst! Jeg synes også vi er klart best gjennom hele kampen og har god kontroll. Særlig i spillet 5 mot 5 er vi mer på enn dem og vi er et bra kollektiv. Synes kampen blir noe stykket opp av utvisninger men vi løser det veldig bra. Nå er magefølelsen god frem mot lørdagen og gutta har skikkelig trua på seg selv og det vi driver med, det er moro! Takk til alle som tok seg turen og støttet oss, og spesielt takk til Skauen som lager liv og trøkk. Vi setter stor pris på det alle vi som står i boksen, det varmer!

Resultat:

Lørenskog – Comet 5-0 (0-0, 3-0, 2-0)

Skudd 29-29

1. periode

Ingen mål

2. periode

1-0 K. Walther-Sneve (J. Hallberg, E. Gjøs)
2-0 K. Pihlqvist (J. Opsahl, D. Gloppen)
3-0 M. Ekberg (E. Hermanrud)  PP1

3. periode

4-0 J. Opsahl (D. Rystad, M. Menkerud)
5-0 C. Evensen (F. Pedersen)  SH1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Årets siste seriekamp: lørdag 18. februar klokken 16:00 borte mot Comet

Nå er det bare å kjenne sin besøkelsestid i Halden på lørdag 💪

Møt opp og støtt gutta i årets siste seriekamp når vi skal sikre oss 3. plassen før play-in braker løs 👊👊👊