Da er det en stor glede å ønske Mathias Papuga velkommen til oss på Lørenskog!

Link Eliteprospects Mathias Papuga

Med dette har vi fått inn en god erstatter for Jonas Myhre. Papuga har en hyggelig CV tross sin unge alder! Han har eksempelvis vært fast innslag i alle aldersbestemte landslag (som en av få spillere). Han var med å spille opp U18 landslaget til A-VM i april 2022. Han var nylig med U20 landslaget i desember, også her ble det opprykk til A-VM. I år har han logget hele 15 kamper i FKL for Storhamar med imponerende 5 poeng! I tillegg har han vært en viktig spiller for U20 laget. Nå blir han med oss i avslutningen og etter hvert ut i opprykkskampen som venter oss der første hinder er play-in og best av 5 mot enten Nidaros eller Narvik!

Hovedtrener Niklas Andresen er strålende fornøyd med avtalen: Her får vi en veldig god erstatter for Jonas. De spilte faktisk backpar sammen i U20 VM når de rykket opp og Mathias har utvilsomt bra kvaliteter. Han har trent og spilt på høyt nivå i år, og har også en del kamper i Fjordkraft så han er godt rustet. Dette var viktig for oss, vi er veldig fornøyde med dette bidraget og ser frem til samarbeidet.

Her kan du lese mer fra Storhamar sin hjemmeside om saken