8-1 seier mot Hasle Løren og play-in plassen er sikret!

Denne gangen hadde vi kontroll på kampen hele veien. 1-0 ledelse etter de første 20 minuttene. I 2. periode løsner det skikkelig i målprotokollen og vi leder 6-0 etter 40 minutter! På dette tidspunktet har vi 37-13 i skudd (på mål) og da har vi kanskje vært rause med Hasle Løren. 8-1 står det på tavlen når sirenen går på 60 minutter og i siste periode kommer bortelaget til noen flere sjanser men til forskjell for kampen på onsdag så har vi 100% kontroll på det tidspunktet sisteperioden drar i gang og ikke helt unaturlig at det blir slik. Hver kamp lever sitt eget liv er det noe som heter, men i går var vi igjen klart best og vi er ordentlig gode i perioder!

Når det blir en målbonanza slik som her så er det naturlig nok mange som har presentert seg i protokollene. Vi både fremmer og snakker LAGET i de aller fleste tilfeller hos oss på Lørenskog, men noen unntak gjør vi og det skal vi også gjøre etter denne kampen. Vi kan nevne Aas-Larsen med 4 poeng, her renner poengene inn om dagen og det er svært gledelig! Spilleren som også bidro til opprykk med U20 landslaget i desember er for tiden inne i en gryende form og er regissør bak mye av det som skjer fremover på banen og i offensiv sone. Totalt 11 poeng er han oppe i på de siste 5 seriekampene! Pihlqvist, en stor bauta i laget som også nå er vikarierende kaptein når Grønstad er ute med skade. 4 poeng i går og en maskin på det som foregår ellers på banen. Merk den eldste men også den som virkelig setter standarden for hva hardt arbeid, innsats og «guts and glory» står for på isen. Totalt 8 poeng på de siste 5 seriekampene! Hallberg, Svensken som har mistet mange kamper i år men som har kjempet seg tilbake etter skade og sykdom et par ganger. Nå når ting virkelig begynner å dra seg til så ser vi at han er i ferd med å prikke inn formen og fremstår som er meget solid spiller om dagen. 4 poeng i går og en meget god kamp! Et par av backene noterte seg også flittig i går! Rystad, 2 poeng i en og samme kamp da han var sist på begge målene til Hallberg i midtperioden. Menkerud, 2 mål i går. Når han ladet kanonen rett innafor blålinjen i starten av 3. periode så sa det bare pang og plutselig var det 2 pinner i samme kamp. Til alle andre og IKKE MINST Knutsen med imponerende 96,3% så var det vel blåst nok en gang!

Da er 33 kamper spilt og med 2 kamper som står igjen av årets grunnserie på 35 kamper totalt så ligger vi på 3. plass på tabellen. Dermed har vi allerede sikret oss minimum TOPP 4 plassering som kvalifiserer til play-in. En fantastisk prestasjon av laget (ligaens yngste lag), trenere, sportssjef og hele klubben. Til alle våre samarbeidspartnere også, takk for at dere er med oss!

Vi gratulerer 💥💥💥

Resultat:

Lørenskog – Hasle Løren 8-1 (1-0, 5-0, 2-1)

Skudd 50-27

1. periode

1-0 J. Opsahl (K. Pihlqvist, D. Aas-Larsen)

2. periode

2-0 K. Pihlqvist (D. Aas-Larsen)
3-0 J. Hallberg (D. Rystad)
4-0 J. Hallberg (D. Rystad)
5-0 D. Aas-Larsen (K. Pihlqvist)
6-0 M. Menkerud (J. Hast, J. Hallberg)

3. periode

7-0 M. Menkerud (J. Hallberg, E. Hermanrud)
7-1 J. Larsson (E. Forsberg, R. Aastad)
8-1 K. Pihlqvist (E. Hermanrud, D. Aas-Larsen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste uke/helg er det landslags vindu i Norge/Europa, derfor blir det et lite opphold i de fleste seriesystemer.

Nå står kampen for vår del om 3. plassen (mot Comet) og om mulig 2. plassen (mot Narvik)  som det i skrivende stund er en teoretisk mulighet på. Det vil derfor uansett være 2 spennende og viktige kamper som gjenstår!

Neste kamp: onsdag 15. februar klokken 16:00 hjemme mot Comet

Årets siste seriekamp: lørdag 18. februar klokken 16:00 borte mot Comet

Billetter til hjemmekampen legges ut snart og da kjøper du HER