Norsk 1. divisjon
Lørenskog – Hasle Løren
Lørenskog ishall
Lørdag 4. februar
Kampstart kl 16:00

Motstander:  Hasle Løren (Link Eliteprosepects)

Returkamp i dag på Lørenskog!

Vi har tatt tempen på flere av de som følger oss tett i årets serie. Kort oppsummert (fra samtlige) og med den fantastiske formen vi viser om dagen så er vi storfavoritter mot Hasle Løren i dag.

For øvrig er det full runde denne lørdagen med kampstart klokken 16:00 på alle kamper.

Alle kampene kan følges her: Scoreboard Norsk 1. divisjon

I dag kan vi sikre play-in plassen! Dersom vi vinner etter full tid og Furuset avgir minst 1 poeng mot Nidaros så er saken klar. Nå skal det sies at vi allerede er MEGET nærme play-in plassen uansett. For de fleste er det kanskje nå mest spennende rundt «kampen om 3. plassen» som vi i skrivende stund kriger med Comet om. Dette blir en spennende dag å følge Norsk 1. divisjon!

Vi fikk en morgenprat med hovedtrener Niklas Andresen før dagens kamp.

Ny kamp igjen om drøye 6 timer Niklas, hva er dine tanker før kampen?

– Ny kamp nye muligheter! Ordlyden blir litt slik fordi det var ikke alt vi var fornøyde med etter kampen på onsdag. I dag skal vi sette premissene tidlig. Dess lengre det er jevnt så er det fordel Hasle. Derfor skal vi ta tak fra start å være lojale og disiplinerte til hvordan vi skal opptre.

Du er inne på kampen sist, 0-0 etter 20min, 1-0 til Hasle etter 40min, men så reiser vi oss og vinner komfortabelt til slutt med 4-1. Hvordan blir kampbildet i dag?

– Det er som jeg sier, vi skal sette premissene tidlig. Gode holdninger og spille vårt spill, da skal vi styre denne kampen i 3 perioder og ta hjem 3 poeng. Vi styrer jo 1. periode fullstendig i Lørenhallen også men måten vi spiller på er noe vi kan tillate oss når vi leder 5-0. Det er ikke noe All-Star kamper i denne divisjonen slik det er i NHL, kunne nesten minne litt om det i perioder der. Jeg håper vi slipper å dra i nødstoppen igjen i dag etter 40 minutter for å si det sånn. På onsdag ble det en liten hårføner og så ser vi jo hva som skjer. Vi scorer 3 mål på 3-4 minutter og har full kontroll på kampen før halvspilt siste periode. Vi må være profesjonelle i gjennomføringen mot alle lag, det er viktig. Så må jeg få legge til at vi er godt fornøyde med den justeringen gutta gjør i siste perioden på onsdag.

Til slutt, hvordan står det til i laget og hvordan ser troppen ut i dag?

– Troppen vi har er intakt i dag bortsett fra langtidsskadene våre. Normalt sett fyller vi på med en eller flere spillere fra egen juniorstall eller fra samarbeidet med VIF, og ofte fra begge. Kampen i dag blir hovedsakelig med spillere fra egen seniorstall.

Takk for praten Niklas!

Tabellen oppdatert før kampen i dag: 

Lykke til i dag alle sammen 🤝

Billetter til kampen kjøper du HER

Til info:

Neste uke/helg er det landslags vindu i Norge/Europa, derfor blir det et lite opphold i de fleste seriesystemer!

Neste kamp: onsdag 15. februar klokken 16:00 hjemme mot Comet

Årets siste seriekamp: lørdag 18. februar klokken 16:00 borte mot Comet

Billetter til hjemmekampen legges ut snart og da kjøper du HER