Nok en seier innkassert selv om det ble litt spent utover i kampen når hjemmelaget ledet etter 40 minutter! Vi vinner dog til slutt komfortabelt 1-4 i Lørenhallen når vi knepper opp et hakk de siste 20 minuttene.

Kort oppsummert en litt merkelig kamp. Vi kjører så til de grader i banespillet i perioder, men slipper også de til noen vasse break-aways og sjanser. Første perioden kunne for eksempel med litt hell ha vært målrik i vårt favør men det ville seg ikke helt. Selv om det i perioder i går var flere ting å sette fingeren på, så sikrer vi til slutt et godt resultat og 3 poeng. Det er bra det på en dag der vi kanskje vil litt for mye 1 og 1, noe som ofte skjer i kamper som dette der vi er stor favoritt på forhånd og kommer inn i kampen med en stor porsjon selvtillit! Nå teller fasiten 8 seiere og kun 1 tap hittil i 2023! Dette gjør oss til formlag NUMMER 1 i serien og nå spørs det om ikke de andre begynner å frykte oss litt til det som skal skje om kort tid. De som har sett kampene våre i år og litt bak resultatene mot eksempelvis Nidaros og Narvik har sett et Lørenskog lag som i perioder har kjørt kampene og dette begynner virkelig å se spennende ut. Allerede på lørdag er det returkamp mot Hasle Løren hjemme og i skrivende stund med 1 kamp mer spilt enn de øvrige topplagene så har vi satt press på Comet da vi har 3 poeng til gode på Haldenserne. Mye tyder på at vi skal sikre oss et godt resultat på lørdag også, mens Comet skal ut i dobbelkamp mot Bergen. Det som er helt sikkert allerede nå er at det blir 2 meget spennende B2B kamper mot nettopp Comet den 15. og den 18. februar når seriespillet skal avgjøres. Vi har virkelig noe å se frem til folkens!

TOPP 4 tabellen pr 2. februar:

Hockey4You var tilstede og dekket kampen i går med både intervjuer og bilder. Et hyggelig gjensyn med Laruynas Lubys som sto en god kamp, men det holdt ikke helt inn mot Lørenskog og Knutsen på den andre siden!

Les hele artikkelen HER.

Resultat:

Hasle Løren – Lørenskog 1-4 (0-0, 1-0, 0-4)

Skudd 14-38

1. periode

Ingen mål

2. periode

1-0 R. Aastad (E. Forsberg, M. Wahl)

3. periode

1-1 J. Opsahl (C. Torrissen, J. Myhre)  SH1
1-2 C. Evensen (D. Aas-Larsen, F. Pedersen)
1-3 E. Gjøs (D. Aas-Larsen, K. Pihlqvist)
1-4 D. Aas-Larsen (F. Pedersen)  SH1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: lørdag 4. februar klokken 16:00 mot Hasle Løren

Billetter til denne kampen kjøper du HER