Norsk 1. divisjon
Hasle Løren – Lørenskog
Lørenhallen
Onsdag 1. februar
Kampstart kl 19:00

Nytt derby i kveld, denne gangen mot en annen tradisjonsrik klubb Hasle Løren!

Dagens motstander har en lang og stolt historie. Klubben er faktisk en av Norges eldste hockeyklubber og ble stiftet i 1935. Storhetstiden var på 70- tallet da klubben tok 3 kongepokaler og 3 seriemesterskap. Halse Løren har også nå vært sammenhengende i 1. divisjon siden sesongen 1997/1998, det er imponerende! I år har det vært tøffere enn på veldig mange år! Laget ligger helt fortapt på sisteplass i årets serie. Kun fattige 8 poeng etter 31 kamper og med hele 28 poeng opp til Gjøvik på 7. plass. Vår tidligere 2. keeper Laurynas Lubys er nå på plass i Hasle Løren, så får vi se hvem som vokter målet der i kveldens kamp. Noen vi skal se opp for i kveld er trioen Forsberg/Larsson/Aastad som har intet mindre enn 140 målpoeng samlet i årets serie! Det er nesten ikke til å tro når man leser tabellen, men det er et imponerende faktum og alle 3 ligger i toppen av poenglisten for samtlige lag i serien. Vi har vunnet alle 3 kampene mot Hasle Løren tidligere i år med til sammen 16-3 i målforskjell. La oss håpe på nye poeng allerede i kveld!

Som om ikke Furuset var innenfor rekkevidde, så er Lørenhallen bare en kort etappe lenger ned i retning Oslo by. Det er derfor fullt mulig å kjenne sin besøkelsestid i kveld igjen kjære alle sammen 😊

Vi fikk en løypemelding fra sportssjef Peter Messa før kveldens kamp: Vi kommer fra 2 bra kamper nok en gang og er inne i en stabilt god periode. Det er veldig gledelig og veldig gøy! Nå står vi foran Hasle Løren, det gjelder å fortsette med gode vaner, spille på rett måte, ikke senke tempoet eller kravene på oss selv. Vi møter et antatt svakere lag så det er viktig å være disiplinerte og ha FOKUS. Det er også viktig for oss å skaffe oss en bra inngang til play-in med å holde saker og ting i gang! Av nyheter foran dagens kamp så kan det nevnes at vi i dag har med Haugen Evensen og Torrissen, samt Dehli fra egen U20 stall. Knutsen skal antagelig stå kveldens kamp, det er viktig å ha begge målvaktene i gang og «klare» for det som skal skje fremover! Jonas Grønstad er dessverre fortsatt ute og opereres i dag, så får vi se hvordan det blir. Det er synd for oss, en viktig spiller på center posisjon og vår kaptein! Den endelige fasiten på hva Niklas/Espen lander på hva gjelder lagoppstillingen ser vi når kampen starter i kveld. Vi stiller godt forberedt med en sterk tropp, ikke veldig ulikt der vi slapp på lørdag.

Vi takker Peter for praten og oppdateringen.

Tabellen oppdatert før kampen i kveld: 

Merk at vi nå er à poeng med Comet 4 kamper før slutt, mens vi har 5 poeng ned til Furuset på 5. plass!

Play-in er innenfor god rekkevidde, men det er spennende og dette blir en thriller avslutning!

Et stort lykke til i kveld alle sammen 💪

HUSK neste hjemmekamp: lørdag 4. februar klokken 16:00 mot Hasle Løren

Billetter til denne kampen kjøper du HER