En solid seier, 3 poeng og et stort skritt nærmere å sikre play-in!

Nå ser det veldig bra ut folkens! Vi har 4 kamper igjen i serien og vi har nå 5 poeng ned til Furuset, i tillegg har vi både målforskjell og innbyrdes på vår side her. Når Comet i tillegg gikk på en skikkelig smell mot Narvik i går så er vi i skrivende stund faktisk oppe på 3. plassen igjen (1 kamp mer spilt). Litt senere i dag skal Comet spille nok en kamp og det blir spennende for oss på Skauen å følge resultatet der. Comet er en av våre gjenværende motstandere som vi attpåtil avslutter mot i B2B kamper i midten av februar. Det kommer til å bli meget spennende!

Det var GOD stemning i garderoben etter lørdagens seier! Få med deg dette på vår Facebook side ved å trykke på denne linken

Trenerteamet er også godt fornøyde med kampene mot Furuset! Dette er stor glede, vi er solide om dagen! 2 seire og 5 poeng mot Furuset smaker godt. Fantastisk gøy med så mange på kamp og igjen et veldig bra bidrag fra Skauen. Dette betyr veldig mye for oss så en stor takk til dere alle! La oss mobilisere skikkelig i de 4 siste kampene også der vi møter Hasle Løren og Comet. Resultatene går vår vei om dagen og nå er alt opp til oss selv. Vi skal gjøre vårt beste!

Resultat:

Lørenskog – Furuset 6-2 (3-2, 1-0, 2-0)

Skudd 35-27

1. periode

0-1 S. Olsen (S. Desmot, S. Hashim)
1-1 D. Rystad (E. Hermanrud, D. Aas-Larsen)
2-1 M. Ekberg (E. Hermanrud, V. Indrelid)
2-2 K. Fayen-Vestavik (M. Johansen, T. Henriksen)
3-2 M. Ekberg  SH1

2. periode

4-2 J. Hallberg (C. Evensen)

3. periode

5-2 K. Pihlqvist (F. Pedersen)
6-2 E. Hermanrud

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: Onsdag 1. februar klokken 19:00 borte mot Hasle Løren

Neste hjemmekamp: lørdag 4. februar klokken 16:00 mot Hasle Løren

Billetter til hjemmekampen legges ut snart og da kjøper du HER