Norsk 1. divisjon
Lørenskog – Furuset
Lørenskog ishall
Lørdag 28. januar
Kampstart kl 16:00

Motstander:  Furuset (Link Eliteprosepects)

I dag smeller det i Lørenskog ishall!

Vi dro det lengste strået på onsdag, noe som også Andresen etterlyste da vi snakket sammen før den kampen. Ergo er det nå 2 poengs luke ned til Furuset etter at fordelingen ble 2 poeng til oss, 1 poeng til Furuset og dette med kun 5 kamper igjen. Det knyttes stor spenning også til dagens kamp og vi må definitivt oppfordre alle til å ta turen for det ligger an til å bli skikkelig god stemning! Nå er det vi som har hjemmebane og Skauen er klare til å gjenskape den fantastiske stemningen de sto for i Forum, og når vi er på hjemmebane så blir det ofte helt magisk når det er bra med folk på kampene og fullt trøkk fra SKAUEN! Vi har muligheten til å sikre oss 5 poengs luke ned til Furuset og etter dagens kamp vil det bare være 4 kamper igjen å gjøre det på for dagens motstandere. Hvilke lag som tar de siste 2 play-in plassene kan fort bli avgjort helt på målstreken i årets sesong!

Hockey4You har snakket med Larsen og laget en fin artikkel som omhandler blant annet kampen på onsdag, mer om dette kan du lese her  >  Hockey4You

Vi fikk noen tanker fra assisterende trener Espen Olsen Lie før kampen: Vi er gode om dagen! Vi er også formlaget i serien da vi kun har tapt 1 kamp etter jul. Vi vinner til slutt fortjent på onsdag synes jeg, men hver kamp lever sitt eget liv sies det så vi skal nullstille litt i dag. Vår inngang er allikevel ganske lik og i korte trekk så betyr det å gjøre jobben i 3x 20 minutter, men vi skal også våge å spille og spille med glede. Det er viktig! Ellers så orker vi mer enn dem og det er en stor fordel vi har. Det er også litt større is hos oss og det passer bra mot Furuset, vi har også en fordel her. Vi gleder oss! Det er gøy å spille kamper som betyr noe. På spørsmål om siste nytt i troppen så forteller Olsen Lie er at Daniel Gloppen er tilbake.

Vi takker Espen for praten og oppdateringen.

Tabellen oppdatert før kampen i dag: 

FORZA LIK 💪

Billetter til kampen kjøper du HER