For en kamp i Forum i går!

Det ble en rysare av en kamp som vi til slutt vinner på straffer etter at kampen ebber ut på 2-2 når klokka slår 60 minutter, etterfulgt av en målløs overtidsperiode. Men hvem andre enn Nazarovs?, Latvieren scorer begge Furusets mål i denne kampen. For vår del er det en nydelig scoring av Ekberg etter fantastisk forarbeide av Aas-Larsen. Målet kom i overtallsspill mot slutten av 2. periode. I siste periode kommer vi på nytt tilbake kort tid etter at Furuset først tar ledningen 2-1, og vi kommer tilbake i undertall av alle ting når det først smeller litt i midtsonen i en duell med Pedersen, deretter er det Opsahl som jobber hardt, plukker pucken i midtsonen og er sterk i en duell som fører til at Pedersen kan ta med seg pucken inn i deres sone og sette den via tverrliggeren. Etter en målløs forlengelse på 5 minutter så må det en rekke straffer til for å kåre en vinner og der er det til slutt vår vikarierende kaptein (i skadefraværet av Grønstad) Kristoffer Pihlqvist som setter spikeren i kista! Dermed er det 2 poeng som blir med oss hjem og det kan vel sies å være rimelig fortjent til slutt.

Vi fikk en kort prat med hovedtrener Niklas Andresen på torsdagskvelden: De kommer ut i en voldsom fart og jeg føler nok at de tømmer seg litt etter den perioden. De prøvde vel å ta oss på den måten, men vi tar over mer og mer utover i midtperioden og begynner å mørne dem litt. I 3. periode er vi til tider gode og har bra press på dem så synes at vi tar en fortjent seier til slutt. Ellers må jeg på vegne av oss alle få takke fansen for en helt fantastisk støtte! Vi hører dere gjennom hele kampen! Vi snakket om det etter kampen og vi hadde gåsehud faktisk, så bra var det. Derfor en STOR TAKK for støtten deres, og vi håper dere gir oss den samme støtten hjemme på lørdag. Dette er viktige kamper for oss nå og vi trenger all den støtten vi kan få.

Resultat:

Furuset – Lørenskog 2-3 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 0-1)

Skudd 27-31

1. periode

1-0 V. Nazarovs (M. Johansen)

2. periode

1-1 M. Ekberg (D. Aas-Larsen, K. Pihlqvist)  PP1

3. periode

2-1 V. Nazarovs (K. Wold, M. Johansen)
2-2 F. Pedersen (J. Opsahl)  SH1

Overtime

No goal

Shootout

2-3  K. Pihlqvist

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: lørdag 28. januar klokken 16:00 mot Furuset

Billetter til kampen kjøper du HER