Solide resultater i helgen da vi tar hjem begge kampene mot Bergen og innkasserer 6 poeng!

Med 6 kamper igjen av grunnserien så ser det nå vanskelig ut for Bergen som har 9 poeng opp til 4. plassen (som sikrer play-in), mens det har dratt seg til skikkelig mellom 3, 4 og 5. plassen på tabellen! Det skiller kun 4 poeng fra Comet på 3. plass til Furuset på 5. plass, og i mellom her ligger vi på 4. plass med totalt 48 poeng på 29 kamper (alle lag har for øvrig nå spilt 29 kamper).

Nå venter B2B kamper mot Furuset på onsdag (borte) og lørdag (hjemme) og dette blir 2 «RYSARE» som vi håper alle med LIK-HJERTE mobiliserer til 💪

I helgen var det mange bra prestasjoner, men vi synes det er på sin plass å fremheve Espen Kleppe Hermanrud fra kampen på søndag når han knaller til med 4 mål og 1 assist, totalt 5 målpoeng!

Når det gjelder kampene i helgen så har vi i dag har vi snakket med selveste Espen Olsen Lie, assistent treneren som tilfeldigvis også har bursdag i dag!

GRATULERER 🎈🎈🎈

Olsen Lie er godt fornøyd med utbytte i helgen! Vi er selvsagt fornøyde med å vinne, 6 poeng er sterkt. Litt oppsummert for begge kampene så er det litt av hvert, vi gjør mye bra men så er det også litt rotete til tider. Vi starter egentlig litt halvveis i begge kampene men avslutter ganske bra og har vel 3-1 i begge siste periodene. Synes vi finner litt tilbake til prinsippene våre og gameplan i begge kampene underveis og når vi er der så jobber vi mer riktig. Konklusjonen er vel at vi vinner begge kampene på en dag der ikke alt stemmer helt, men det er helt greit det. Vi har vel faktisk stort sett tapt kamper i år som vi burde vunnet, men gjennom en hel sesong på +30 kamper så er det vel omtrent slik det er.

Vi må jo benytte anledningen til å «touche» innom de neste 2 kampene som venter oss også, og Olsen Lie sier han gleder seg skikkelig! Nå er det nesten litt vinn eller forsvinn og dette har utviklet seg til å bli veldig spennende så vi gleder oss stort til å møte Furuset i B2B kamper nå. Håper samtidig at det blir litt ekstra interesse og kok rundt kampene nå som vi begge virkelig har noe å spille for! Vi for vår del skal jobbe med å gjenskape LIK hockeyen slik vi ønsker å spille og fremstå fullt ut. Så skal vi sørge for å være godt forberedt når det smeller på onsdag i Forum! Jeg vil også benytte anledningen til å fri litt ekstra til Skauen/supporterne og det hadde vært ordentlig moro om vi klarer å få til en skikkelig klack på onsdag med tromme og fullt trøkk. Det kan jeg love at spillerne (og vi andre selvsagt) vil sette stor pris på og det vil gi dem et ekstra gir. Det var skikkelig trøkk i kampen der i oktober så håper det blir like bra på onsdag ✌

Vi takker Espen for praten og håper du får en flott dag på din bursdag!

Herunder er helgens resultater og alle kan lese seg opp på all informasjon og statistikker ved å trykke på respektive kamp linker 😎

Resultat lørdag:

Lørenskog – Bergen 6-3 (1-1, 2-1, 3-1)

Skudd 29-38

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Resultat søndag:

Lørenskog – Bergen 7-3 (2-2, 2-0, 3-1)

Skudd 42-29

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: onsdag 25. januar klokken 19:00 mot Furuset (Furuset Forum)

Neste hjemmekamp: lørdag 28. januar klokken 16:00 mot Furuset

Billetter til kampen 28/1 kjøper du HER