Norsk 1. divisjon
Lørenskog – Bergen
Lørenskog ishall
Lørdag 21. januar
Kampstart kl 16:00
Søndag 22. januar
Kampstart kl 14:00

Motstander:  Bergen (Link Eliteprosepects)

Nok en gang er det dobbelkamp og denne helgen er det Bergen som kommer på besøk!

*Legg spesielt merke til at kampen på søndag starter klokken 14:00 (har tidligere vært satt opp klokken 17:00)

Vi har møttes 3 ganger i Bergen tidligere i sesongen. De første dobbelkampene i oktober vant vi, men den 18. desember når vi spilte vår siste kamp før julepausen så ble Bergenserne for sterke og dro i land seieren. Vi er i god form for øyeblikket og har 3 seiere på de 4 siste mot nummer 1 og 2 på tabellen! Bergen har også vist solid form og hadde 5 strake før Furuset ble for sterke sist. Dermed skulle det være duket for 2 meget interessante kamper mellom 2 formsterke lag! Ikke minst er det også en fryktelig spennende kamp om 4. plassen som kvalifiserer til play-in og det skiller bare 5 poeng mellom Furuset, Lørenskog og Bergen. Det er 6 poeng som ligger i potten denne helgen og det er bare å gjøre seg klare for helgens underholdning som finner sted i Lørenskog ishall!

Vi tok en prat med sportssjef Peter Messa før kampene: Utvilsomt er det viktige poeng vi spiller om i helgen, så det blir spennende! Nå har vi prestert bra i det siste men tross skader og sykdom så har resultatene vært gode. Vi ser jo at flere av lagene rundt oss på tabellen forsterker og henter inn både 1 og flere spillere så det er tøft ute på markedet. Men vi har full fokus på oss selv og det vi kan gjøre noe med og fortsetter vi der vi er nå så skal dette bli en bra helg for oss. Ungguttene som er med opp fra tid til annen, men som har hverdagen på U20 primært har levert bra, bare for å ha sagt det med en gang. Vi er veldig godt fornøyde. Nå har U20 gjennom denne uken gjennomført 2 bra kamper mot Sparta og det gir dem en god følelse som er viktig! Det er vanskelig for en junior å komme inn i et A-lag, det vet alle som har vært i den fasen selv, men det er viktig å tørre å ta litt plass og bidra inn i kampene og det synes jeg gutta har gjort. Nå planlegger vi å ha med Dehli, Mikkelsen og Blomqvist fra egen juniorstall på lørdag. Ellers kjenner vi Bergen godt, de har noen spillere som leder an i front der og så har dem et bra PP. Når det gjelder status i troppen så tar vi en kamp av gangen her. De 3 nevnte fra U20 er med oss, så ser vi an et par småskavanker i laget men det blir vurdert inn mot kampen i morgen. Vi har trua og går selvsagt for full pott! Håper å se mange av dere på tribunen i helgen, kom og støtt oss 😊

Vi takker Peter for praten og for oppdateringen.

Tabellen oppdatert før kampene i helgen: 

Billetter til kampen på lørdag kjøper du HER

Billetter til kampen på søndag kjøper du HER

Lykke til i helgen 👊👊👊