Vi kommer sterkt tilbake i dag etter tapet i går og David Aas-Larsen sikrer oss seieren i spilleforlengelsen. Med det får vi en liten opptur i kamp #2 og tar med oss 2 poeng fra Narvik denne gang.

Vi fikk en kommentar fra hovedtrener Niklas Andresen i bussen på vei fra Nordkraft Arena til flyplassen: Kampen i går kort oppsummert så er Narvik litt bedre enn oss på alle områder. Vi spiller ingen dårlig kamp men vi kommer aldri opp på nivået vi ønsker. Det skapes en del store muligheter men ingenting å si på at Narvik tar hjem denne kampen. I dag er rollene byttet om der vi slipper til svært få målsjanser og skaper mye fremover. Jeg synes vi dominerer kampen og er klart best i banespillet. Jeg synes også vi blir straffet hardt da 1-2 målet deres er en soleklar icing i «vår bok», denne får de når det gjenstår under minuttet i 2. periode. 2-2 målet minuttet før slutt setter fart på følelsene for å si det mildt. Jeg synes faktisk at vi må kunne forvente mer av dommerne. De innrømmer at de ser kontakten med målvakt men dømmer den til å ikke være «nok» kontakt. Når det er kontakt i målgården så skal det være goalie interference mener vi, så vi er veldig skuffet over avgjørelsen. Men, vi reiser oss og tar det hjem i OT! Da blir det 2 viktige poeng som vi skal forsøke å glede oss over. 

Med dette ble det altså en fortjent seier med en liten bismak! Vi takker Niklas for praten, hilser til alle gutta og ønsker dere en god tur hjem til Østlandet.

Som følge av dobbelkampen i helgen så blir det en «light versjon» av sammendraget denne gangen, men alle kan lese seg opp på all informasjon og statistikker ved å trykke på respektive kamp linker 😎

Resultat lørdag:

Narvik – Lørenskog 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Skudd 33-19

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Resultat søndag:

Narvik – Lørenskog 2-3 (0-1, 1-1, 1-0, 0-1)

Skudd 21-25

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: lørdag 21. januar klokken 16:00 mot Bergen

Neste hjemmekamp 2: søndag 22. januar klokken 14:00 mot Bergen

Billetter til kampene kjøper du HER  (Billetter blir lagt ut ila kort tid)

FOLKENS! Nå er det bare å notere seg kommende helgs kamptider og møte opp i hallen for å støtte gutta 💪