Norsk 1. divisjon
Narvik – Lørenskog
Nordkraft Arena
Lørdag 14. januar
Kampstart kl 16:00
Søndag 15. januar
Kampstart kl 14:00

Ny dobbelkamp i helgen, denne gangen mot Narvik!

Litt det samme som før Nidaros kampene da Narvik også er et lag vi har 3 tap mot tidligere i årets sesong! Men for et ran vi var vitne til i starten av sesongen når de fikk med seg 5 poeng i dobbelkampene her hjemme i oktober! Den siste kampen i november var noe jevnere men også det en kamp vi fint kunne vunnet. Nok om det, når er det blanke ark og helgens kamper starter på 0-0. Vi antar at det er en meget revansje sugen gjeng som tar turen nordover og selvtillit skulle det i hvert fall ikke mangle på etter 2 stk. meget solide kamper mot serieleder Nidaros for 1 uke siden! Kan vi ta med oss den samme innstillingen i disse kampene så skal nok Narvik få noe å bryne seg på. Nordkraft Arena har de seneste årene vært en hall med mye trøkk fra hjemmepublikum, og de ligger på rundt 500 tilskuere pr kamp så langt i sesongen. Så får vi se om et formsterkt Lørenskog lag kan trekke litt flere tilskuere enn dette, og på en god dag i 1. divisjon kan de fort klare å fylle opp mot 1000 tilskuere! Resultatmessig har det nye året lugget litt for Narvik og de står faktisk nå med 3 strake tap. Forrige helg ble det tap i begge kampene borte mot Bergen, og de avsluttet før julepausen i desember med et 1-3 tap hjemme mot Furuset.

Det er duket for en spennende batalje mellom nummer 2 og 4 på tabellen!

Vi tok en prat med lagleder Roar Grønstad før kampene 😎

Til Narvik med egne pucker

Kampene borte mot Narvik spilles med Lørenskog-pucker. Mer om det senere.

-Vi reiser med fullt lag denne helga, og gutta ønsker å fortsette den gode trenden fra sist helg mot Nidaros da vi tok fire av seks mulige poeng i de to overtidsseierne, sier Grønstad.

Lang reise nordover

Planen var at Lørenskoglaget skulle reise nordover lørdag morgen, men etter at flyselskapet kansellerte turen måtte de reise allerede fredag.

-Det blir helt klart en mye dyrere reise for oss enn planlagt. Men samtidig har laget nå fått en helt optimal oppladning inn mot disse to kampene, både med mat, trening og søvn, sier Grønstad. Og laget har det ikke bare optimalt, men stiller fulltallig også.

– Pihlqvist er tilbake etter sykdom forrige helg og har sett «elak» ut på trening hele uka. Vladislavs Nazarovs soner siste kamp i dag etter en kampstraff i Bergen men er klar i morgen, søndag. I tillegg stepper Fredrik Mikkelsen inn. Resten av spillergruppa er også mer enn klare for to tøffe kamper, sier Grønstad.

Pucker fra Lørenskog

Så var det dette med matchpucker da. Fredag morgen fikk Lørenskog en henvendelse fra Narvik om vi kunne ta med matchpucker nordover. Klubben hadde ikke fått levert varer som lovet fra leverandøren.

-Hehe. Det stemmer. Det er jo litt morsomt at vi reiser til Narvik og spiller bortekamper med pucker det står Lørenskog ishockey på. Men sånn er det i 1. divisjon i Norge. Vi hjelper hverandre når det trengs, sier Grønstad.

Tabellen oppdatert før kampene i helgen: 

Vi ønsker alle sammen et stort lykke til i helgen!

VI HEIER PÅ DERE 🤞🤞🤞