Vi vinner 4-3 mot Nidaros i OT!

En fantastisk kamp av gutta i dag! En innsats og offervilje som gikk langt utenpå drakta. Vi går rett i strupen på Nidaros og styrer kampen fra start. Før minuttet har gått så setter vi 1-0 etter først et skudd fra Myhre der returen plukkes og på mesterlig vis går Aas-Larsen rundt keeperen men istedenfor å gå rundt målet så velger han å gå inn på første stolpe og scoringen ser nesten enkel ut men det er litt kunst! Skudd 1. periode 13-9. I andre er det gjestene som står for den eneste scoringen og lagene går til pause på 1-1. Skudd 2. periode 11-11. Siste periode blir målrik og det er først Trønderne som går opp i 1-2 etter scoring fra hjemvendte Jonassen tidlig i perioden. På dette tidspunktet gikk det et lite sukk i de fremmøtte ettersom det helt enkelt var meget ufortjent! Drøye 3 minutter senere svarer vi etter å ha satt skikkelig trykk på dem i et meget godt bytt, tilslutt er det en god pasning fra Myhre over til Walther-Sneve som setter sin første for Lørenskog! Halvveis i perioden får vi overtall etter litt opptelling fra dommerne. Det var ikke vanskelig å se gleden på hele Lørenskog benken når målet kom! Fantastisk spill som avsluttes med pass fra Haugen Evensen til Aas-Larsen og videre til Hermanrud, BANG og vi leder 3-2 fullt fortjent. Drøye 2 minutter før slutt blir det igjen litt opptelling fra dommerne som finner det rett å straffe likt i en situasjon der Rystad er sterk og stenger av George som puckfører fullstendig når han kommer inn i vår sone, deretter utdeles det 3-4 slag fra Amerikaneren som ikke likte dette spesielt godt. Resultatet er spill 4 mot 4! Nidaros utligner til 3-3 og kampen ebber ut med det før det hele skal avgjøres på overtime. Skudd 3. periode 12-7. Spill 3 mot 3 er stort sett publikumsvennlig og underholdende men begge lag tok relativt lav risiko og da blir det ikke bare Hawai hockey. Bortelaget hadde mest puck i starten men det eneste Nidaros kunne by på var et ufarlig skudd fra skrått hold av George. Så kommer vi 2 mot 1 med Aas-Larsen og Opsahl som resulterer i utvisning og det blir spill 4 mot 3. Mot slutten av overtallet når vi bytter litt på spillerne så er det Myhre som tar med seg pucken inn og etablerer. Noen korte trekk senere og på pass fra Haugen Evensen så lader Ekberg når han går inn i slottet. Et godt skudd som Nidaros ikke får kontroll på og der er det Gjøs som likeså godt setter den løse pucken i krysset. Vi vinner 4-3 etter OT. En sterk seier og meget godt utført kamp av gutta! Skudd overtime 2-1, skudd totalt 38-28.

Vi fikk en kort kommentar fra Olsen Lie igjen etter kampen: Jeg synes  vi spiller senior hockey i denne kampen. Vi gjør mye riktige valg med puck, vi er lojale til motstanderen og det vil si at vi tar ikke for store sjanser, ligger på riktig side osv. Vi er godt forberedt og lykkes veldig bra. Samtidig skal vi også tenke på at dette er også minimumsnivået for å vinne toppkamper. Mot topplag så betyr det nettopp mindre puck tap på feil sted, ikke overspille i situasjoner. Er man sånn passe kyniske så funker det. Vi er godt fornøyde, men faktisk så er det litt surt å ikke ta alle poengene, det hadde vi fortjent.

Resultat:

Lørenskog – Nidaros 4-3 (1-0, 0-1, 2-2, 1-0)

Skudd 38-28

1. periode

1-0 D. Aas-Larsen (J. Myhre, J. Opsahl)

2. periode

1-1 L. Tjore (S. Falk-Larssen, A. Midtdal)

3. periode

1-2 A. Jonassen (J. Rostad, J. Hofstad)
2-2 K. Walther-Sneve (A. Gulbrandsen, J. Myhre)
3-2 E. Hermanrud (D. Aas-Larsen, C. Evensen)  PP1
3-3 V. Adelsons (D. Bogdziul)

Overtime

4-3 E. Gjøs (M. Ekberg, C. Evensen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: I dag klokken 17:00!

Billetter til kampen i dag kjøper du HER

Vi oppfordrer alle til å møte opp og støtte laget i dag!