Norsk 1. divisjon
Lørdag 7. januar
Søndag 8. januar
Lørenskog – Nidaros
Kampstart Lørdag kl 16:00
Kampstart Søndag kl 17:00
Lørenskog ishall

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Dobbel kamp i helgen mot Nidaros Hockey

Endelig er det kamp igjen etter julepausen! Det smeller virkelig fra start og vi starter altså opp med en dobbel-kamp mot serieleder Nidaros. Vi har 3 tap mot Nidaros fra tidligere i sesongen og det er ingen tvil om at det er viktig for oss å gjøre noe med det i dag! Som Niklas var inne på i sin «Julespesial» så er det også 2 sure tap som ligger bak de første møtene. 10-4 kampen var det ingen tvil om, en dårlig start og slutt sørget for det. Kamp 2 ble et surt 2-0 tap. Kamp 3 som var på hjemmebane er også et knepent tap som etter de fleste oppsummeringer (også utenifra) ble betraktet som ufortjent. Men, det er naturligvis målene som til slutt betyr noe for resultatet og det gis ikke stilkarakterer! Dagens motstander satser friskt og har bevilget seg noen forsterkninger i juleoppholdet! Backen Anders Jonassen er tilbake i hjembyen. Anders som vi kjenner godt etter oppholdet hos oss har vært på en signingsferd i år og hele 4 klubber har det blitt på 20 åringen etter at han startet sesongen i M/S, deretter ble det 18 kamper i Lørenskog drakt før Frisk Asker ble ny klubbadresse, men etter 4 kamper der før juleoppholdet så ble han altså nylig klar for Nidaros. Trønderne har også sikret seg Svein Petter Falk Larssen som også vender hjem! 26 åringen blir en solid forsterkning og har drøye 200 kamper i øverste liga, senest med drøye 2 sesonger i VIF Hockey. Den fryktede duoen Hallström og George kommer vi heller ikke utenom og kan nevne nå at de har hele 112 poeng til sammen på 25 kamper! Dette er soleklart nummer 1 og 2 på poenglisten i Norsk 1. divisjon for øyeblikket. Nidaros har for alvor siktet seg inn på opprykk og ønsker igjen å sette Trondheim by på hockeykartet! Det er med andre ord duket for en spennende motstander og en spennende kamp i Lørenskog ishall i dag når serieleder og opprykksfavoritt Nidaros er på besøk, noe som forhåpentligvis har vekket interesse hos alle hockeyelskere i nærområdet 😊

Vi tok en prat med assisterende trener Espen Olsen Lie før dagens kamp: Nytt år nye muligheter heter det seg. Vi har hatt en fin jul og laget har trent godt under oppholdet. Gutta har fått litt hvile også selvsagt, men vi har kjørt et bra opplegg både på is og fys biten så vi er klare. I dag har vi en GAMEPLAN som blir viktig å følge. Ellers møter vi åpenbart et solid lag og noen enkeltspillere må vi passe godt på! Da er det viktig å ligge tett på dem og ikke gi dem rom eller tid. Man må vite hvem man møter og vi har naturligvis respekt for dem slik vi har for alle lag, men så gjelder det også å tørre å legge igjen litt av det før vi entrer isen. Ellers så må vi være litt kyniske i dag, så vi får balansere 3x20min på en god måte og gå ut der å vinne kampen!

Status i troppen: Kalle Rode er fortsatt ute med kneskade, noe som kanskje setter han ut resten av sesongen dessverre. Når det gjelder sykdom så har vi vært friske og raske stort sett ganske lenge. Vi har så langt vært heldige og skånet for alt som har herjet rundt om i landet i juletiden, men slike ting kan vi aldri gardere oss 100% i mot så det får vi ta hvis eller når det dukker opp som alle andre. Pr i går kveld var vi friske og raske så det er siste status således 💪

Tabellen oppdatert før kampen i morgen: 

Vel møtt ALLE SAMMEN 😎

Billetter til kampen i dag kjøper du HER

Billetter til kampen i morgen kjøper du HER