Patrik Dalen har blitt enig med Mora J20. Laget skal spille Nationell Top 10 serien fra januar. Flyttelasset gikk 1. januar og i Mora får Patrik et hyggelig gjensyn med flere unge Norske spillere som han kjenner godt. Det har nærmest blitt en liten Norsk koloni i denne klubben spesielt i fra årets sesong. I Mora blir han gjenforent med blant annet Petter Vesterheim, og dette er 2 gutter som har spilt sammen helt siden hockeyskolen i Lørenskog og frem til årets sesong.

Vi fikk en kort kommentar fra Patrik som synes det er vemodig siden han trives utrolig bra her men samtidig ser han frem til denne utfordringen. Vi fikk også en kommentar fra hovedtrener Niklas Andresen som påpeker at Patrik gjorde et bra U20VM nylig. Det har vært mye interesse rundt Patrik helt siden i sommer og vi visste at VM på hjemmebane i Asker ville være et godt utstillingsvindu. Nå fikk han et tilbud fra Mora som han valgte å takke ja til, og Mora var vel også på tilbudssiden tidligere i sesongen slik at jeg har forståelse for valget han nå tar. Vi som klubb skal være fornøyde med at vi utvikler spillere til å ta steg i karrieren. Jeg for min del har jobbet med Patrik i snart 5 år så det er jo vemodig men jeg ønsker han selvsagt lykke til.