Informasjon fra A-laget vedrørende spillertroppen

Anders Jonassen

For kort tid siden meldte Jonassen overgang til Frisk Asker. Det ble derfor en kort sejour i Lørenskog drakten for det unge back talentet som kom fra Manglerud Star til oss.

Laurynas Lubys

Med Knutsen inn nylig så øker konkurransen på keeperplassen ytterligere og derfor har klubben forståelse for at Lubys søker nye utfordringer. Neste stopp blir Hasle Løren for den Litauiske landslags keeperen.

Hovedtrener Niklas Andresen kommenterer at det ikke er noe dramatikk i dette, og at det er slik at spillere kommer og spillere går. I dette tilfellet så forstår jeg at Lubys beveger på seg da han har større mulighet for spilletid på Hasle Løren og når du er keeper så er det viktig å spille kamper. Vi skilles som gode venner. Vi har Theo og Knutsen i A stallen nå og i tillegg så har vi noen unge keepere som banker på døra her også etter hvert så det er en god setting for oss. Jonassen skulle vi gjerne ha beholdt selvsagt, en solid back og ikke minst en fin gutt som kom godt inn i gruppa her. Når Fjordkraft lag kommer på banen så forstår jeg at det blir vanskelig å stille opp mot, så vi får bare takke for den tiden som ble her. På vegne av oss i klubben her vil jeg ønske begge 2 lykke til videre i sine nye klubber.

FOLKENS! Niklas kommer også med en aldri så liten julespesial ila kort tid der det blir «litt av hvert» rundt laget nå i pausen! Alt dette før serien braker løs igjen i starten av januar!

Følg med 👊