Det ender dessverre med tap mot Bergen i en kamp som bølget frem og tilbake……..

Kort oppsummert så er det hjemmelaget som tar sin første Lørenskog skalp i årets sesong. Spillet bølger en del frem og tilbake der vi tar ledelsen før Åman raskt utligner og stillingen er 1-1 etter de første 20! Flott overtallsmål av Hast, assistert av Dehli og Mikkelsen. Midtperioden åpner med en rask Bergen scoring før vi utligner mot slutten etter scoring av Gulbrandsen, assistert av Hast og Gjøs. Bergen tar på nytt ledelsen i siste periode, men vi reduserer umiddelbart med en kontant scoring av Opsahl i krysset, flott fremspilt av Rystad. Halvveis ut i perioden så kommer først 4-3 i overtall (5 mot 3) for vertene. Kort tid etterpå er det plutselig 5-3. Drøye minuttet før slutt kommer 6-3 i tomt bur! Vi vinner skuddene hele 29-47 men det hjelper naturligvis ikke på resultatet. Siste periode må vi også avslutte uten Nazarovs som får 2x 10 minutter usportslig på noe som skjer etter at fløyta går på 40 minutter! En situasjon som fra TV-bildene virker å være noe strengt når man ser hele opptrinnet.

Resultat:

Bergen – Lørenskog 6-3 (1-1, 1-1, 4-1)

Skudd 29-47

1. periode

0-1 J. Hast (M. Dehli, F. Mikkelsen)  PP1
1-1 P. Åman (T. Moerck)

2. periode

2-1 L. Fransson (D. Nilsson)  PP1
2-2 A. Gulbrandsen (J. Hast, E. Gjøs)

3. periode

3-2 I. Enmarker (J. Jensen, P. Åman)  PP1
3-3 J. Opsahl (D. Rystad)
4-3 L. Fransson (I. Enmarker, D. Nilsson)  PP2
5-3 L. Fransson (I. Enmarker, D. Nilsson)
6-3 A. Berget (J. de Jonge, L. Fransson)  EMPTY NET

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Nå skal vi inn i en kjærkommen julepause og neste kamp er først den 7. januar hjemme mot serieleder NIDAROS (dobbel kamp 7+8 januar).

Vi har gjennomført 23 av 35 seriekamper og ligger på 4. plass. Etter pausen skal vi spille 12 kamper hvorav 7 er hjemmekamper. Dette blir spennende!

I mellomtiden skal vi holde informasjonsflyten litt i gang og det vil komme både nyheter og ikke minst litt i fra kulissene rundt A-laget der vi blant annet skal ta for oss prestasjoner vs målsetning/ambisjoner så langt.

En aldri så liten JULESPESIAL 🎅