Norsk 1. divisjon
Søndag 18. desember
Bergen – Lørenskog
Kampstart kl 12:30
Bergenshallen

Da er det igjen duket for en kamp i Bergen og dette er vår siste kamp før juleoppholdet!

Bergen kommer fra en 5-2 seier i går mot Furuset og jager antagelig nå den viktige topp 4 plasseringen ettersom de også har fått litt los her. Våre 2 foregående møter tilbake i oktober endte med 2 seire men som alle husker så var Bergen veldig nærme å ta poeng da. Så får vi se i dag hvem som trekker det lengste strået før begge lagene tar en velfortjent pause til over nyttår!

Vi fikk en oppdatering fra hovedtrener Niklas Andresen i går kveld: Vi er klare for kamp! Det har vært en rolig uke. Vi har som kjent hatt spillere på landslagssamlinger, i tillegg har noen av spillerne trent med VIF. Så har vi også hatt noen som har vært litt preget av sykdom slik det ofte er på denne tiden av året. På fredag hadde vi en god samling og en bra økt. Vi tar med oss «good feelingen» fra Gjøvik kampen sist der vi kjempet helt inn og kom tilbake!

Status i troppen: Kort oppsummert så er Aas-Larsen, Dalen og Myhre i Asker denne uken med U20 og spiller VM D1A i Asker. Kokkim som har levert bra for oss er også på landslagssamling med U18. Hallberg er ute med hjernerystelse fra kampen sist. Vi har lånt inn Kasper Walther Sneve (debutant for oss) og Herman Mowe til dagens kamp.

Vi takker Niklas for praten.

Tabellen oppdatert før dagens kamp: 

Lykke til i Bergen 👊👊👊