Vi slår tilbake mot Gjøvik og tar 2 viktige poeng!

Vi starter bra og setter 1-0 etter 2 minutter når Rystad lader fra blå, via Indrelid til Hast som er godt plassert og setter dagens første! Etter 16 minutter får Gjøvik en heldig scoring etter litt rot i egen sone. En våken Engesveen gjør ingen feil, 1-1 på resultattavlen. Samme Engesveen er den som fra egen mållinje først dumper pucken ned noen sekunder tidligere og deretter dukker opp på rett sted/tid og utnytter en feil fra oss. Det tar ikke 1 minutt før vi smeller tilbake på en flott kontring! Gloppen rett fra spillerboksen, videre til Hast som setter fart og spiller Kokkim som gjør alt riktig, 2-1! Skudd første periode 16-9. En periode der gutta legger ned en skikkelig innsats! Dessverre så er det en episode tidlig som fører til at Hallberg må forlate isen med hodeskade. Hallberg som nettopp er tilbake fra skulderskade som har satt han ut av spill i flere uker. Situasjonen resulterte samtidig til 2 advarsler og «match» på hovedtrener Niklas Andresen. Midtperioden starter med ny redusering til Gjøvik i overtall når Stensrud tar ned utspillet fra keeper og scorer. 11 (!) sekunder senere er vi på farten igjen og 3-2 er et faktum før det har gått 3 minutter. Rett fra dropp, back – back videre fra Gloppen til Pihlqvist med fart gjennom midtsonen, videre til Opsahl som scorer. En herlig scoring! Skudd 2. periode 11-11, totalt 27-20. Siste periode blir mulighetenes periode for gjestene. 3-3 kommer i overtall etter drøye 5 minutter. Så rir vi av 2 nye utvisninger som kommer like etter hverandre. Når Gjøvik får sitt 4. overtallsspill mindre enn 3 minutter før slutt så klarer vi ikke å holde i mot og gjestene går opp til 3-4 ledelse. Det føles bly tungt for alle som er i hallen! Vi presser og presser i perioder men det er bortelaget som virker å få best betalt i dag. MEN, vi tar ut keeper og spiller 6 mot 5 på slutten og da vinner Pihlqvist en viktig dropp! Vi holder trykket i offensiv sone og 14 sekunder før slutt havner pucken hos Kokkim som skyter og keeper-returen havner så hos Hermanrud som scorer! 4-4 fullt fortjent og kampen går til OT! Skudd siste periode 11-8, totalt 38-28. Sudden er morsom hockey når det spilles 3 mot 3, og etter 1 minutt og 17 sekunder er dagens store helt på plass nemlig Espen Kleppe Hermanrud som utnytter et forsøk på å bytte hos gjestene som skaffer oss en 2 mot 1 situasjon som Hermanrud ordner elegant selv og sikrer oss 2 poeng! Skudd OT 3-1, totalt i kampen 41-29.

Hovedtrener Niklas Andresen var med oss på telefonen etter kampen i går kveld: Vi vinner helt fortjent til slutt. En frustrerende kamp til tider men sånn er det noen ganger. Vi har bra trykk på dem i store deler av kampen. Utrolig godt at vi får den avslutningen her i dag, og all honnør til gutta som virkelig jobber hardt!  

Resultat:

Lørenskog – Gjøvik 5-4 (2-1, 1-1, 1-2, 1-0)

Skudd 41-29

1. periode

1-0 J. Hast (V. Indrelid, D. Rystad)
1-1 J. Engesveen
2-1 T. Skjellum-Kokkim (J. Hast, D. Gloppen)

2. periode

2-2 D. Stensrud  PP1
3-2 J. Opsahl (K. Pihlqvist, D. Gloppen)

3. periode

3-3 H. Nymoen (D. Stensrud, O. Hovland)  PP1
3-4 J. Engstrøm (R. Sakshaug, H. Nymoen)  PP1
4-4 E. Hermanrud (T. Skjellum-Kokkim)

Overtime

5-4 E. Hermanrud (V. Indrelid, M. Ekberg)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: søndag 18. desember klokken 12:30 borte mot Bergen

*** Juleferie ***

Neste hjemmekamp: lørdag 7. januar klokken 16:00 mot Nidaros