Norsk 1. divisjon
Lørdag 10. desember
Lørenskog – Gjøvik
Kampstart kl 16:00
Lørenskog ishall

Motstander:  Gjøvik (Link Eliteprospects)

I ettermiddag blir det lørdags underholdning i Lørenskog ishall!

Sesongens første tap mot Gjøvik på onsdag skal revansjeres allerede i dag. Det er 2 lag som begge trenger denne seieren og det skal bli spennende å se hvem som går seirende ut av denne bataljen! 2 av 6 de siste 8 kamper, eller 4 av 6 de siste 10 kampene? Det er mange måter å sette opp dette på, men helt klart så er vi inne i en form som er noe svakere enn tidligere i serien. Nå skal vi heller ikke glemme at vi har prestert bra med vårt unge mannskap. Det er lett å bli kritiske når det butter litt i mot slik som nå men de fleste har nok også tenkt at vi totalt sett gjør det rimelig bra og som forventet sett i et større scope. Vi har for eksempel de siste 6 kampene møtt både Nidaros, Narvik og Comet som er topplag. Gjøvik er også et bra lag som har mer inne enn det de har prestert hittil etter vår mening eller rettere sagt etter de fleste sin mening, laget var faktisk av mange spådd å kjempe om topp 4 i år. De er således kanskje det laget som har skuffet mest med sin 7. plass så langt. Før sesongstart så var det også mange i Norsk hockey som var veldig i tvil om Lørenskog skulle være et topp 4 lag. Oppsummert så ligger vi topp 4 når vi nærmer oss 2/3- deler av serien ferdigspilt, som også er klubbens uttalte mål for denne sesongen. Der skal vi ligge 18. februar også.

Vi tok en prat med lagets kaptein Jonas Grønstad før kampen.

Vi er inne i en litt tøff periode nå, hvordan er stemningen i laget? Vi holder på vi, trener hardt og jobber på for å bli bedre hver dag. Stemningen i laget er god!

Motstanderen har også vært i en tøff periode men får en etterlengtet seier sist. Hvordan skal vi slå tilbake i dag? Nå er det på vår hjemmebane og det er en fordel. Her er det vi som skal styre, sette tempo og rulle på. Så må vi være mer kyniske, spesielt foran begge målene. Vi skaper mye sjanser så vi må bli flinkere til å sette dem. Når vi ser på kampen sist så er det nettopp dette som er forskjellen. Vi blir egentlig hardt straffet i målprotokollen. 

Hva betyr supporterne for dere i en situasjon som nå da laget har litt motgang? De betyr alt for oss og vi setter stor pris på dem. Det er lettere å spille med dem i ryggen! Når de jubler og skaper stemning så gir det oss motivasjon. Vi trenger dem i kamper som denne. 

Status i laget? Med et lite forbehold så ser det ut til å bli ganske lik oppstilling som sist så vi er klare!

Vi takker Jonas for morgen praten 😊

Tabellen oppdatert før dagens kamp: 

Vi ønsker laget lykke til i ettermiddag!

Dette er siste hjemmekampen og nest siste kampen før det bli juleopphold i serien.

Ta turen og støtt gutta i denne viktige kampen 👊