Gjøvik ble for sterke i fjellhallen.

Vi tar ledelsen i overtall 7 minutter ut i kampen etter flott spill fra Pedersen til Pihlqvist og over til Kokkim (unggutten født 2006) som setter den kontant i mål på et bra skudd! Reduseringen kommer etter 13 minutter når Gjøvik har et visst press på oss i vår sone. Skudd 1. periode 9-12. Midtperioden blir noe tung der hjemmelaget setter først 2-1 scoringen tidlig, deretter 3-1 i overtall 5 minutter før periodepausen. Skudd 2. periode 11-9, totalt 20-21. Siste periode blir målrik og det er vi som reduserer tidlig i overtall og tenner et lite håp, men det varer ikke lenge når Gjøvik noen minutter senere setter 4-2 også det i overtall spill. 2 minutter før slutt tar vi ut keeper og da ender det med en scoring for Gjøvik i tomt bur. Rett før slutt reduserer vi nok en gang til 5-3 på en flott scoring der Grønstad finner Ekberg som igjen finner Hermanrud som setter sin 2. scoring for dagen. Kampen ender 5-3 til Gjøvik, skudd siste periode 6-13 og totalt 26-34.

Så skal vi selvsagt også bemerke at dette var den offisielle debut kampen for nok et talent fra egne rekker i klubben, og det er Steffen Finseth Olafsen som er back og født i 2005. Det var også debuten tilsvarende for Herman Mowe på lån fra VIF U20, som også står bokført med 8 kamper i Fjordkraftligaen denne sesongen.

Hovedtrener Niklas Andresen oppsummerer kampen som følger: Vi starter bra og burde ledet med både 2 og 3 mål. Ellers er det nok en gang slik at vi slipper inn for enkle mål. Det må vi jobbe med! I starten av 3. periode skaffer vi oss et momentum når vi reduserer tidlig men det klarer vi ikke helt å utnytte utover i perioden. Vi har etter hvert mange kamper der vi føler at vi må jobbe mer enn motstanderen for målene og da kan det bli vanskelig for oss når effektiviteten ikke er god nok. Sånn var det til dels i dag og slik har det vært i tidligere kamper, også noen av de vi har vunnet vel å bemerke. Nå er vi litt i en motbakke føles det, og vi må jobbe litt mentalt inn mot neste kamp. Riktignok har vi vært forberedt på at disse kampene inn mot pausen vil bli tøft. Nå som vi også vet hvordan vi er blitt berørt av eksempelvis U20 uttaket med 3 spillere ute så preger det troppen vår naturligvis, det sier seg selv. Vi spiller også en type hockey med mye fart og tempo som er både tøft og krevende hvis vi skal gå ned på folk. Vi har en plan i bunn som vi jobber etter og det er både på kort sikt og lengre sikt. Uansett så skal vi håndtere dette fornuftig å gjøre det vi kan for å komme tilbake igjen på vinnersporet allerede til lørdag, da er det tid for å revansjere gårdagens tap.

Resultat:

Gjøvik – Lørenskog 5-3 (1-1. 2-0, 2-2)

Skudd 26-34

1. periode

0-1 T. Skjellum-Kokkim (K. Pihlqvist, F. Pedersen)  PP1
1-1 J. Engstrøm (D. Stensrud, R. Sakshaug)

2. periode

2-1 R. Sakshaug (D. Sakshaug, K. Rogstadmoen)
3-1 P. Johansen (J. Engstrøm, L. Nevala)  PP1

3. periode

3-2 E. Hermanrud (C. Evensen)  PP1
4-2 J. Engesveen (D. Sakshaug, V. Sveen)  PP1
5-2 J. Engesveen  EmtyNet
5-3 E. Hermanrud (F. Pedersen, M. Ekberg)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: lørdag 10. desember klokken 16:00 mot Gjøvik

Følg med oss, før denne kampen skal du få noen ord fra lagets kaptein Jonas Grønstad!