Norsk 1. divisjon
Onsdag 7. desember
Gjøvik – Lørenskog
Kampstart kl 19:00
Gjøvik Fjellhall

Motstander:  Gjøvik (Link Eliteprospects)

Ny kamp i kveld!

B2B kamper mot Gjøvik står for tur. Bortelaget som er inne i en tøff periode med 4 strake tap og har plassert seg på nest siste plass på tabellen. Vi har vunnet alle de 3 tidligere kampene i serien og har et godt overtak innbyrdes. Så får vi se i kveld hvem som går seirende ut i denne kampen.

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen før kampen : Ny kamp – nye muligheter. Vi har et bra tak på Gjøvik og håper å fortsette i det sporet! Vi har 3 viktige spillere ute som er på U20 Pre-Camp samling, så litt uheldig således for oss midt i serien sett fra den siden, men det må vi håndtere og jeg føler meg trygg på at gutta leverer en god kamp i kveld uansett. Som vanlig da litt mix med noen yngre gutter som er med å bidrar i kveld. Ellers er det ikke noe «hokus pokus». Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med og en klar målsetting i dag er selvsagt å ta med 3 poeng hjem!

Status i troppen: Som nevnt 3 ute med U20 landslaget som er Myhre, Dalen og Aas-Larsen. I tillegg er Jonassen nå i Frisk Asker. Hallberg og Rode fortsatt ute med skader. Knutsen står i mål og Haugum fra egne rekker er med som back-up. Med i dag er også Haugen Evensen og Mowe fra samarbeidsavtalen, samt Mikkelsen, Kokkim og Olafsen fra egne rekker hos oss. Vi stiller et ungt lag som vi har gjort i mange kamper, men vi har mye rutine hos den etablerte gjengen som også i kveld skal gå i front å vise vei.

Vi takker for praten 👊

Tabellen oppdatert før dagens kamp: 

Da ønsker vi alle sammen lykke til i kveld 🤞