Det ender med tap mot Comet i Halden tross spillemessig overtak i perioder.

En merkelig kamp på mange måter i kveld. Første periode er ganske jevn men hjemmelaget er effektive. 1-0 kommer etter 3 minutter når Niskakangas opphever en icing situasjon ved å bruke farten og spiller frem Poulsen som noe heldig klarer å sette dagens første scoring. 2-0 kommer etter 12 sekunder i kampens første overtall for vertene når de flytter pucken bra og Niskakangas setter pucken med et hardt og velplassert skudd. Ikke ofte eller nesten aldri påpeker vi spesielle situasjoner i våre kampreferater men vi tillater oss å nevne utvisningen her som er en 100% ren duell (etter vår mening)! Skudd første periode 9-11. Midtperioden åpner jevnt men etter 3 minutter når vi står høyt med hele laget i offensiv sone er Enock kvikk på skøytene når han starter dypt nede i egen sone men klarer å komme igjennom helt alene med vår keeper og smeller inn 3-0 kontant. Minuttet senere, nytt overtall for vertene og det står 4-0 etter scoring av Myklebust. På dette tidspunktet tar vi en time-out! Men, bare minuttet senere der vi har overtall så oppstår en situasjon som vår keeper først er meget våkent ute på (det som kunne blitt en kontring alene mot mål i undertall for Comet), men klareringen havner uheldigvis på bladet til Poulsen og da er det 5-0 etter 25 minutter i Halden ishall. Keeperbytte er et faktum naturlig nok etter 12 skudd og 5 mål i mot. Vel å bemerke er det ingen av målene som kan lastes vår sisteskanse da målene i dag oppstår som følge av det som skjer ute på banen. Men slik er mekanismene og noen grep må gjøres i et forsøk på å snu momentum i kampen. Like før periodepausen og rett fra dropp ved Grønstad så styrer Ekberg inn et skudd fra Myhre og vi får en fortjent redusering kampen sett under ett. Stillingen er 5-1 etter 40 minutter og skudd i midtperioden ender 7-15, totalt 16-26. Siste periode blir en transportetappe for hjemmelaget, noe også Head Coach Leif Karlsson var inne på over høyttaleranlegget i pausen ved at hjemmelaget ikke skal miste en 5-1 ledelse. Han er vel inne på å spille av denne kampen og at de første 5-10 minuttene inn i siste perioden blir viktige samtidig som hans egne gutter MÅ opp et hakk her (dette uttales altså på en 5-1 ledelse, noe som på sett og vis beskriver kampen). Svensken fikk rett tross et stort overtak fra oss i banespillet. Drøye 4 minutter før slutt scorer Gloppen et flott mål i overtall men det hele ebber ut på stillingen 5-2 til Comet. Skudd siste periode 0-13 (!) og totalt 16-39.

Kort oppsummert, nok et surt tap i den forstand at vi har veldig mange både halvsjanser og kvalifiserte sjanser i dag som med bedre effektivitet kunne og burde gitt poeng. Vi får bare lade om til neste kamp som er borte mot Gjøvik onsdag 7. desember, og deretter hjemme igjen mot samme lag lørdag den 10. desember.

Resultat:

Comet – Lørenskog 5-2 (2-0, 3-1, 0-1)

Skudd 16-39

1. periode

1-0 A. Poulsen (A. Niskakangas, C. Behm)
2-0 A. Niskakangas (C. Behm, J. Grøndahl)  PP1

2. periode

3-0 H. Enock (J. Lilleberg, A. Poulsen)
4-0 C. Myklebust (O. Laschitza, H. Vaglen)  PP1
5-0 A. Poulsen  SH1
5-1 M. Ekberg (J. Myhre, J. Grønstad)

3. periode

5-2 D. Gloppen (D. Aas-Larsen, F. Pedersen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: Onsdag 7. desember klokken 19:00 borte mot Gjøvik

Neste hjemmekamp: lørdag 10. desember klokken 16:00 mot Gjøvik

Møt opp og støtt laget ✌