Norsk 1. divisjon
Søndag 4. desember
Comet – Lørenskog
Kampstart kl 17:00
Halden Ishall

Motstander:  Comet (Link Eliteprospects)

Tøff kamp venter oss i Halden i ettermiddag!

B2B kampene for en drøy måned siden endte med 1 seier til hvert av lagene, Lørenskog vinner 3-1 hjemme og Comet vinner 4-1 hjemme. Siden den gang har det skjedd ting i begge lag. Comet har mistet Elliot Lorraine som har reist til Sanok i Polsk Eliteserie, men de har til gjengjeld fått spillere tilbake fra skadelisten den seneste tiden. I Lørenskog har Magnus Knutsen kommet over som kjent, men nå også på permanent basis da han har skrevet kontrakt. Hjemmelaget fra Halden har hatt en sesongstart kanskje noe under forventningene men tross alt har de nå 7 seire på de siste 11 kampene. Siste kampen hjemme mot serieleder Narvik endte med en knusende og sterk 6-0 seier foran hele 1200 tilskuere! Nå har laget hatt litt over 1 uke med hvile og stiller i hvert fall med en god porsjon selvtillit. Kanskje blir det mye folk også, det er noe ALLE setter pris på så det får Lørenskog ta som en skikkelig motivasjonsfaktor! Vi kommer fra en 3-7 seier borte mot Hasle Løren, som var en sårt tiltrengt seier etter 4 strake tap. Ryktene sier også at det er spillere tilbake etter at det har vært tynnere i rekkene med både sykdom og skader de siste par ukene, så akkurat det skal bli spennende å få en siste oppdatering på.

Nevnte Magnus Knutsen skal vi selvsagt komme tilbake på med en presentasjon i løpet av kort tid.

Vi tok en prat med trenerne i det bussen går fra Lørenskog noen timer før kampen: Nå setter vi kursen ned mot Halden og vi reiser med god selvtillit og en bra magefølelse! Vi har hatt bra treninger i mellom her nå og i tillegg fått tilbake litt spillere så vi kan vel si at vi stiller godt forberedt. Ellers føler vi at vi har bra koll på Comet. Vi har møtt dem 2 ganger i år så vi vet hva vi møter og hvordan dem spiller. Som vanlig kjører vi litt video og analyse også. Men, fokuset er mest på oss selv og hvordan vi skal fremstå. Vi gleder oss til en bra kamp mellom 2 gode lag i dag!

Status i troppen: Av nyheter så er Dalen og Opsahl tilbake. Hallberg hviler fortsatt som følge av kjenningen i skulder. Dessverre så fikk vi også et sykdoms forfall på Menkerud så han blir hjemme. Ellers kan vi nevne at Haugen Evensen nok en gang er med oss og Mikkelsen fra U20 stallen hos oss er med. I mål er det Rooseboom de Vries og Knutsen.

Vi takker Gutta for praten og oppdateringen.

Tabellen oppdatert før dagens kamp: 

Som vi ser så har vi hengekamper på lagene foran oss på tabellen. Uansett så er det topp 4 som er det viktigste og som er vårt uttalte mål og ambisjon for sesongen, noe som betyr Play-In etter at serien er ferdigspilt. Kampen i dag er en 6 poengs kamp der enten vi eller Comet kan få et lite overtak, for vår del vil det i så fall bli nok en gang da vi inntil nylig lå trygt og godt på topp 3 plassering. En annen interessant lesning er at Furuset nærmer seg topp 4, men også Bergen kan få los hvis de vinner sine hengekamper. I så fall vil begge lagene være kun få poeng bak topp 4 «racet» (med forbehold om øvrige resultater) og om ikke annet så er det mye som nå både tilspisser seg og skal bli spennende å følge i Norsk 1. divisjon fremover.

Sugen på en kamp i kveld? Ta turen til Halden da vel 😃

Vel møtt ALLE SAMMEN!