Vi reiser kjerringa som det heter og cruiser etter hvert inn en trygg seier mot Hasle Løren der vi har full kontroll fra start til slutt.

En mildt sagt voldsom start på dagens kamp med 0-3 på tavlen etter knappe 3 minutter spill! Hjemmelaget må foreta seg noe og det blir et tidlig keeperbytte. Vi gir oss ikke før det står 0-4 etter de første 20 minuttene, skudd 8-13. Midtperioden starter friskt med scoring etter halvannet minutt og 0-5 er et faktum. Deretter kommer 0-6 etter halvspilt kamp og da er det ingen mulighet for at dette skal bli noe annet enn seier? Vel, Hasle reduserer først 1 gang og ytterligere en gang til helt på tampen i overtall og lagene går til pause på 2-6. Skudd 18-12, totalt 26-25. Siste periode åpner med en tidlig scoring for oss i overtall etter 4 minutter, men Hasle reduserer igjen noen minutter senere til 3-7. Kampen ebber ut med storseier og skudd i siste periode er 13-15, totalt i kampen 39-40.

Verdt å nevne i dagens kamp er naturligvis 0-4 scoringen til Theodor Skjellum-Kokkim (født 2006) i sin debut! 0-6 scoringen er det en annen unggutt Fredrik Mikkelsen (født 2004) som står for, sin første scoring i sin kamp nr.5 på seniornivå! Magnus Menkerud går av med 2 assist og +3 på pluss/minus statistikken fra sin back posisjon i dag. David Aas-Larsen eller skal vi si servitøren? 4 assister i dagens kamp! Ellers varter Magnus Knutsen opp med respektable 92,3% i redningsprosent i sin 2. kamp for Lørenskog. Dette for å nevne noen av dagens prestasjoner. Dog viktigere enn alt er selvsagt at LAGET vinner og tar med seg 3 poeng hjem til Skauen!

Vel blåst alle sammen og det er gledelig at vi igjen er tilbake på vinnersporet! Det lover bra før den viktige bortekampen mot Comet i Halden førstkommende søndag.

En fornøyd trener er med oss på tråden fra sin automobil kort tid etter kampen: Digg! Gutta, og ikke minst alle unggutta svarer akkurat slik vi ønsket i dag. Så kan man kanskje si at det var litt voldsomt med 3 måls ledelse såpass tidlig, men vi var dødelig effektive i starten og denne kampen hadde vi definitivt kontroll på når vi gikk opp til 6 måls ledelse halvveis. Derifra og ut så kontrollerer vi kampen synes jeg selv om vi slipper til Hasle på 3 mål totalt. 2 av målene slipper vi til litt for enkelt og plutselig så får de litt blod på tann der også. Det klarer vi trenerne å irritere oss over en kort stund, men vi skal ikke la det overskygge de gode prestasjonene i dag og at det blir full pott. Hasle Løren kommer tross alt fra en kamp mot serielederen sist der de taper knepent i overtime. Med dette slår vi sterkt tilbake og nå blir det å lade videre mot neste bortekamp. Takk for støtten fra tribunen i dag også 🙌

Resultat:

Hasle Løren – Lørenskog 3-7 (0-4, 2-2, 1-1)

Skudd 39-40

1. periode

0-1 F. Pedersen (D. Aas-Larsen, D. Gloppen)  PP1
0-2 V. Nazarovs (J. Grønstad)
0-3 V. Indrelid (D. Aas-Larsen)
0-4 T. Skjellum-Kokkim (D. Aas-Larsen)

2. periode

0-5 E. Hermanrud (C. Evensen, M. Menkerud)
0-6 F. Mikkelsen (J. Grønstad, M. Menkerud)
1-6 J. Larsson (M. Wahl)
2-6 J. Hanus (E. Forsberg, T. Mørk)  PP1

3. periode

2-7 D. Gloppen (D. Aas-Larsen, E. Hermanrud)  PP1
3-7 M. Kristiansen (A. Caple, M. Erevik)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: Søndag 4. desember klokken 19:00 mot Comet

Neste hjemmekamp: lørdag 10. desember klokken 16:00 mot Gjøvik

Ta turen til Halden da vel? Der blir det mulig å oppleve en flott kamp med garantert en fin ramme da det alltid er mye folk på plass ringside som vanlig i Halden ishall 👊