Norsk 1. divisjon
Onsdag 30. november
Hasle Løren – Lørenskog
Kampstart kl 19:00
Løren hallen

Motstander:  Hasle Løren (Link Eliteprospects)

Denne gangen skal vi en kort tur innafor Oslo grensen å møte Hasle Løren for 3. gang denne sesongen. Vi har 2 solide seiere tidligere med hele 9-0 i målforskjell totalt i serien hva gjelder innbyrdes kamper.

Etter nærmere undersøkelser så ser vi noen likheter mellom naboene fra Furuset og Løren. Begge de 2 første kampene vant vi 0-4 borte og 5-0 hjemme i de foregående B2B kampene! Så får vi håpe at vi nå kan fortsette seiersrekken mot Hasle Løren ettersom vi gikk på et tap i siste kampen mot Furuset. I starten av sesongen hadde vi også noen tap på rad, men så satte vi i gang en seiersrekke på hele 7 kampen, så vi har vist at vi kan snu en dårlig trend!

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen før kveldens kamp: Vi har funnet frem reset knappen litt vi nå……. Hvis vi ser bak resultatene så har vi stort sett gjennomført ganske bra kamper på tross av at det har blitt tap. Vi gjorde en bra kamp mot både Nidaros og Narvik sist, tross alt og tross tap. Den siste kampen mot Furuset er dog en av de svakere kampene vi har gjort i år. Nå har vi hatt et par dager der vi har fokusert på oss selv og inngangen til denne kampen. Vi har snakket litt i gruppa og litt om hva vi har vært gode på, men mest fokus på hva vi skal gjøre. Vi skal ut å ta tak i kampen i kveld!

Status i troppen: Hallberg, Dalen og Opsahl er fortsatt ute med lettere kjenninger som vi ikke tar noen sjanser med i kveldens kamp. I tillegg er Lubys også ute fortsatt på keepersiden med en liten skade. Når det gjelder sykdom så er vi på bedringens vei som det heter og stiller sterkere her i kveld. Kan også nevne at Myhre er tilbake etter senest å ha vært på lån hos Vålerenga. Ellers er det noen med fra U20 laget i dag også, og spesielt hyggelig er det at Theodor Skjellum Kokkim (forward, født 2006) som er en av våre svært lovende talenter får sin offisielle debut i kveld!

Dette blir spennende! Vi takker Niklas for praten og ønsker gutta lykke til!

Tabellen oppdatert før kveldens kamp: 

Vel møtt ALLE SAMMEN!

Ta gjerne turen til Løren hallen for å støtte laget 😎