Norsk 1. divisjon
Fredag 25. november
Lørenskog – Furuset
Kampstart kl 19:00
Lørenskog Ishall

Motstander:  Furuset (Link Eliteprospects)

Nye muligheter når nabo og rival Furuset kommer på besøk!

Furuset kommer fra et 2-4 tap hjemme mot Gjøvik på onsdag, mens vi har hatt opphold siden lørdag. Til midtuke kampen hadde Furuset med sin seneste nyervervelse Theodor Freidher Hamm som kommer fra Manglerud Star! Hamm har logget 15 kamper for Manglerud sitt A-lag både i sesongen i år og i fjor. Utover dette er det 2 lag som kjenner hverandre godt og de foregående kampene som var B2B oppgjør i midten av oktober endte med overbevisende Lørenskog seiere (totalt 9-0 i målforskjell). Det er derfor en klar favoritt til denne kampen basert på innbyrdes og tabell plassering! I tillegg har vi 2 hengekamper på Comet og ligger bare 1 poeng bak etter at de senest gikk på et tap mot Nidaros. Vi kan derfor ta tilbake 3. plassen allerede i kveld.

Vi tok en prat med assisterende trener Espen Olsen Lie før kveldens kamp: 

Uken har vært preget av mye sykdom og skade slik at vi har hatt noen utfordringer for å si det mildt. Det blir noen endringer til kampen i dag som følge av status i troppen! Magnus Knutsen fra Vålerenga debuterer for oss i dag (takket være samarbeidsavtalen) da begge (!) våre keeperne er ute. Ellers er det nesten litt usikkert helt inn mot kampstart hvordan vi stiller da vi fikk den siste avmeldingen på grunn av sykdom for mindre enn 1 time siden. Men, da er det jo slik at andre spillere får mulighet eller litt andre roller/oppgaver og vi vil se at de tar vare på den. Ellers er det mye av det samme når det gjelder inngangen til kampen, vi har vårt fokus og våre prinsipper. Vi går ut for å vinne kampen i kveld!

Status i troppen: Ja dette må vi dele opp litt i skader og sykdom. Begge keeperne Lubys og Theo er ute med skade. Patrik Dalen har en kjenning som må vente et par dager, mens Joachim Opsahl fortsatt sliter med armen etter Narvik kampen. Fra før er Kalle Rode ute med sitt kne. Når det gjelder sykdom så er Haugen Evensen, Gjøs og Ekberg ute, mens det er et par andre som er litt til og fra helt inn mot kampen så vi får bare håpe på det beste. Detter betyr naturligvis at vi tar inn noen spillere og i dag spiller Sandvold, Mikkelsen og Engelstad med oss. Engelstad får dermed sin første offisielle seriekamp og debut i dag, men for de som husker så hadde han blant annet 1 pinne fra treningskampene under forsesongen.

Vi takker Espen for praten og oppdateringen.

Tabellen oppdatert før kveldens kamp: 

Vel møtt ALLE SAMMEN 😎

Billetter til kampen kjøper du HER