Vi taper 4-5 mot Narvik! 

Da gikk det ikke helt veien med resultatet på denne store dagen der klubben har bydd opp til fest både til kampen og etter kampen. Drøye 800 tilskuere fant veien til Lørenskog ishall denne dagen og selv om mange gjerne hadde ønsket seg flere tilstede så var stemningen helt magisk. Det er lenge siden vi har hatt dette trøkket på en vanlig seriekamp!

Det var vi som tok tak i kampen spillemessig fra start og selv om bortelaget har skuddene 8-15 etter de første 20 minuttene så var det vesentlig jevnere enn som så. Narvik har et meget bra power-play og det har senket oss tidligere også! Etter 5 minutter så sa det bang igjen, Harr settes opp av Ceder og er nådeløs med en fin scoring, 0-1 på tavlen. Det tok 30 sekunder i neste bytt der Aas-Larsen plukker opp pucken i midtsonen etter at Narvik spilleren ikke helt får kontroll, spiller så Pihlqvist som går rundt hele Narvik forsvaret og scorer elegant! 1-1 står seg perioden ut. Midtperioden er halvveis når begge lag bytter spillere og Pedersen mesterlig leser av og spiller Opsahl i gjennom som har med seg Dalen på en 2 mot 0 og da sitter 2-1! 3 minutter senere er det vi som mister pucken kort tid etter at Narvik er fulltallige etter deres overtall. Leth ligger høyt og lurer på offensiv blå, vi har ikke kontroll på situasjonen og da er plutselig Kanadieren alene med de Vries og gjør ingen feil, 2-2 på tavlen. Mot slutten lykkes endelig vi i overtall og Pedersen hamrer inn 3-2 etter pass fra Aas-Larsen. Skudd i midtperioden er 12-4. Egentlig er det 2 kvalifiserte skudd fra Narvik (vel vitende om at alle pucker som kan gå i mål skal telles skudd), uansett vi dominerer denne perioden. 3 periode blir nesten litt deja vu følelse (med tanke på foregående møter). 7 minutter ut i perioden pirker Narvik inn pucken i overtall, 3-3! Etter 15 minutter har vi kontroll på pucken i egen sone og skal spille oss ut men der er sniperen Leth som bryter, scorer og da er det plutselig 3-4! Like før slutt i nytt overtall for gjestene så fyrer Tveter av et skudd presist fra dropp-punktet i droppsirkelen som går kryss stang og inn på innsiden av de Vries. Med både en Narvik spiller og vår egen spiller som dekker skuddbanen fullstendig gjør det nærmest umulig å gjøre noe med den scoringen når skuddet vel kommer. Mot slutten tar vi ut keeper og reduserer fortjent når Aas-Larsen setter pucken etter pass fra Gloppen. Dessverre er det bare sekunder igjen og det hele ebber ut med 4-5 som resultat. En tøff kamp som også etterlater noen skavanker hos et par Lørenskog spillere, men slik er det i toppkampene!

Vi slipper 3 mål i overtall og 2 mål vi aller helst skal unngå for å si det slik. Spillemessig produserer vi flere kvalifiserte målsjanser en Narvik. Det har vært gjengangeren i nesten alle kampene vi har tapt i årets serie. Med litt bedre effektivitet så kan dette bli veldig bra utover i serien. Vi holder stø kurs innenfor topp 4 og med 1 hengekamp på Comet så er vi plutselig tilbake på 3. plass igjen. TOPP 2 er også godt innen rekkevidde, det er mange poeng igjen å spille om da vi nå bare er halvveis!

Vi fikk en kommentar fra både trener, ledere og spillere etter kampen da vi hadde et hyggelig treff på Liv & Røre (Triaden)! 

Det er ikke til å unngå at det var en svært skuffet gjeng som ankom stedet. Man skulle gjerne ha vunnet en slik kamp når klubben mobiliserer, men resultatet får man ikke gjort noe med i etterkant. Nå er det bare å se fremover! Derimot var samtlige av representantene godt fornøyde med rammen og det er klart at 800 på tribunen gir en bedre opplevelse enn det vi er vant med, og spesielt var det fantastisk stemning med klappere og et noe utvidet Skauen felt der også spillere fra juniorlagene støttet opp.

Skauen medlemmene var også veldig godt fornøyde med nettopp dette og alle var enige om at det er lenge siden vi har hatt dette trøkket i hallen!

Resultat:

Lørenskog – Narvik 4-5 (1-1, 2-1, 1-3)

Skudd 29-28

1. periode

0-1 E. Harr (J. Ceder, M. Nordlund)  PP1
1-1 K. Pihlqvist (D. Aas-Larsen)

2. periode

2-1 P. Dalen (J. Opsahl, F. Pedersen)
2-2 C. Leth (C. Klees)
3-2 F. Pedersen (D. Aas-Larsen, A. Jonassen)  PP1

3. periode

3-3 M. Nordlund (J. Ceder, E. Harr)  PP1
3-4 C. Leth
3-5 T. Tveter (C. Klees, E. Johansen)
4-5 D. Aas-Larsen (D. Gloppen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: fredag 25. november klokken 19:00 mot Furuset

Møt opp og støtt laget! Billetter slippes om kort tid!

Kjøp billetter her