Norsk 1. divisjon
Lørdag 19. november
Lørenskog – Narvik
Kampstart kl 16:00
Lørenskog Ishall

Motstander: Narvik (Link Eliteprosepects)

Da er dagen kommet dere! Om få timer er årets største kamp i gang foran forhåpentligvis mange tilskuere som tar seg turen i dag når vi byr på gratis inngang! Vi har møtt Narvik tidligere i år i en dobbel-kamp og begge kampene endte med 2 tap. Derfor er det revansje på agendaen i dag! Begge kampene og ikke minst motstanderen er omtalt tidligere og linker til dette ser du herunder.

Opptakten til disse 2 kampene kan du lese her

Oppsummeringen av kamp #1 kan du lese her

Oppsummeringen av kamp #2 kan du lese her

Vi tok en rask prat med hovedtrener Niklas Andresen før dagens kamp!

Hvordan er nervene foran møte mot serielederen? Man kjenner jo på at det er en toppkamp, det er noe ekstra. Ellers er jeg ikke noe mer nervøs enn «normalt». 

Hvordan er stemningen i laget etter tapet sist og ikke minst opptakten mot denne litt spesielle kampen? God stemning! Vi gjør ingen dårlig kamp sist så vi har sagt til gutta at vi legger denne bak oss og ser fremover mot kampen i dag og bare kjøre på videre. Vi må opp på hesten igjen som det heter. Ellers betyr mye for oss når det kommer mye folk. Det er noe med det når det er mye folk på tribunen da får vi også litt gåsehud og det er akkurat sånn det skal være det! Våre forberedelser til denne kampen er dog mye av det samme, litt kjedelig kanskje men det er viktig å holde seg til en plan så det har vært å se over de viktige tingene, motstanderen, analyse, osv……

Vi treffes vel på Liv & Røre etter kampen? Det gjør vi, vi gleder oss til det.

Kan du helt til slutt gi oss en oppdatert status i laget? Samme status og tropp som sist, men Casper Evensen Haugen kommer inn og spiller for oss igjen.

Tabellen oppdatert før kampen i morgen: 

Vel møtt til dagens kamp! Vel møtt på Liv & Røre etter kampen!