OPPTAKT #6
GRATIS KAMP
Lørdag 19. november kl. 16:00
LØRENSKOG – NARVIK

Fra 18:30 møtes vi på LIV & RØRE på Triaden! 

Her kan du lese OPPTAKT #1

Her kan du lese OPPTAKT #2

Her kan du lese OPPTAKT #3

Her kan du lese OPPTAKT #4

Her kan du lese OPPTAKT #5

Endelig! Nå er det snart så det braker løs i Lørenskog ishall. De siste par ukene har vi ladet opp til denne store dagen og nå er dette siste appell fra vår side. LA OSS SAMMEN FYLLE HALLEN I MORGEN!

Praktisk informasjon:

Parkering: Dersom det blir vanskelig å parkere utenfor ishallen så kan vi opplyse om at Metro senter har stor kapasitet både oppe på og inne i parkeringshuset. Her kan man stå 3 timer gratis, så det er uansett en rimelig løsning dersom du går litt over tiden.

Puckkasting: Dette ble blant annet etterspurt på SoMe, nå kan vi gledelig melde at det blir puckkasting igjen! I morgen blir det mulighet til å kjøpe seg noen pucker å prøve lykken, vi kan love en fin-fin premie til vinneren!

Kafeèn: Vårt fantastiske og trofaste TEAM har litt ekstra på menyen i morgen med blant annet gryterett og grillpølser, dette vil du ikke gå glipp av!

Billetter: For deg som vil sikre en plass i morgen så er billett salget åpent til klokken 24:00 i kveld. Etter dette er det gratis inngang for samtlige og som tidligere nevnt kun med den begrensning om at vi tar forbehold om ledige plasser i forhold til tilskuerkapasiteten på 2000 personer.

VIKTIG! Reserverte seter: Sesongkortinnehavere og forhåndskjøpte billetter vil bli merket i morgen. Dette fungerer slik at dersom du har satt deg på et reservert sete så risikerer du at innehaver av setet kommer 5 minutter før kampstart og du må flytte deg. Derfor er dette viktig å vite og hensyn ta. Våre vakter vil være ekstra «på» med hensyn til dette i morgen slik at det ikke oppstår uklarheter eller misforståelser.

VIKTIG! Hvordan er setene som er reserverte i morgen merket? Dette HVITE MERKE som bildet viser betyr at sete er RESERVERT. Alle øvrige merker som reklame eller gamle sesongkort-klistermerker har INGEN sammenheng med at sete er reservert i morgen. Altså kun de setene som har dette HVITE MERKE! Til info så vil det være ca. 350 reserverte seter i morgen og det betyr at det er nesten 1000 ledige og like mange ståplasser.

Lørenskog ishall har som utgangspunkt en teknisk tilskuerkapasitet på 2850, fordelt på 1350 seter og 1500 ståplasser. Men dette er altså begrenset noen ganger gjennom årene og i dag gjeldende for totalt 2000 med hensyn til dagens regler og brannforskrifter.

Kronekampen:

Samarbeidspartnerne foreslås å bidra med 3, 5 eller 10 kroner pr tilskuer. Privatpersoner foreslås å bidra med inntil 1 krone pr tilskuer.

Det er selvsagt 100% valgfritt å være bidragsyter. Alt du trenger å gjøre er å melde inn ditt bidrag til MARKED@LIKAIL.NO

*En stor takk til alle dere som har bidratt så langt, både bedrifter og privatpersoner  🙌

FOLKENS! Nå gleder vi oss alle sammen! Ta med deg alle du kjenner og møt opp!

Vi håper alle sammen får en fin og god opplevelse i morgen – VEL MØTT 👊👊

Billetter kan kjøpes her for de som vil sikre seg en fast plass (frem til fredag kl. 24:00)