Du har observert helt riktig!

Nå er det ikke lenger bare en «ATTENTION». Nå er alle vi som følger klubben tett klar over at det nærmer seg storkampen på lørdag! Nå er det viktig at vi mobiliserer ALLE SAMMEN. La oss ikke gå i fellen ved å glemme å ta med oss noen på kamp. Det er ALLE VI som er i og rundt klubben, jeg, du, medlemmer og supportere som følger Lørenskog IK som må være forskjellen.

OPPTAKT #5
GRATIS KAMP
Lørdag 19. november kl. 16:00
LØRENSKOG – NARVIK

Fra 18:30 møtes vi som tidligere nevnt på LIV & RØRE på Triaden! 

Her kan du lese OPPTAKT #1

Her kan du lese OPPTAKT #2

Her kan du lese OPPTAKT #3

Her kan du lese OPPTAKT #4

Kronekampen som ble lansert for alle i går er allerede en suksess! Flere har nå meldt seg til å støtte klubben med et lite beløp pr tilskuer som møter opp på kampen. Bli med du også ✌

Kort oppsummert:

Samarbeidspartnerne foreslås å bidra med 3, 5 eller 10 kroner pr tilskuer. Privatpersoner foreslås å bidra med inntil 1 krone pr tilskuer.

Det er selvsagt 100% valgfritt å være bidragsyter. Alt du trenger å gjøre er å melde inn ditt bidrag til MARKED@LIKAIL.NO

Les mer om dette og det praktiske rundt det hele i opptakt #4 (vedlagte LINK).

LØYPEMELDING:

Vi har vært ute i lokalområdet og tatt temperaturen på opptakten til denne kampen. Ut i fra noen av tiltakene som er gjort så kan vi nevne at det denne uken er utlevert 5000 flyere (gratis kamp ref bilde) til samtlige skoler i Lørenskog. I tillegg har vi mobilisert mer enn noen gang internt i egen klubb til våre drøye 600 medlemmer! Det er LENGE siden klubben har hørt så mye positivt fra dere som i tradisjon tro også møter opp til våre hjemmekamper, stemningen er god! Vi registrerer i dag at det er STOR interesse til kampen, så her gjelder det å være på perrongen til rett tid, eller i god tid før pucken droppes på lørdag klokken 16:00. Vi anbefaler minst 30 minutter før for å unngå kø!

Følg med i morgen folkens! Da kommer siste opptakt til kampen med en del praktisk informasjon i tillegg til noen siste godbiter!

Billetter kan kjøpes her for de som vil sikre seg en fast plass.