Norsk 1. divisjon
Onsdag 16. november
Lørenskog – Nidaros
Kampstart kl 19:00
Lørenskog Ishall

Endelig er det kamp igjen etter en kort landslags pause!

Nidaros kommer på besøk i denne midtuke kampen og det er duket for et toppoppgjør! Tidlig i sesongen så gikk vi på 2 smeller i Nidaros og har således noe å revansjere, mens Trønderne på sin side kommer fra 3 strake tap før pausen nylig og har helt sikkert jobbet med noen detaljer for å komme seg tilbake på vinnersporet! Så får tiden vise i morgen hvem som står igjen med flest poeng.

Når vi tar en titt på topp 10 listen over poengkongene i Norsk 1. divisjon så finner vi noe overraskende ingen Lørenskog spillere (tross 2. plass på tabellen)! Vi finner dog 4 spillere fra Nidaros som innehar 1, 2, 8 og 9 plass på denne tabellen. Det er kanskje en liten indikasjon på hvem vi skal følge ekstra godt med på i morgen! David Hallström som leder med hele 35 poeng har 10 sesonger bak seg i Eliteserien med 390 kamper og 246 poeng i grunnseriespill samt 42 kamper og 24 poeng i sluttspill. I fjor hadde han 62 poeng på 30 kamper i grunnserien i 1. divisjon. Han har også 1stk. J18 SM Gull og 2stk. J20 SM Gull fra junior tiden i Sverige. En imponerende CV! Jordan George som ligger på 2. plass med sine 28 poeng kan skimte med en enda mer imponerende karriere! Rett fra 4 solide sesonger som junior i NCAA (USA), deretter til Norsk Eliteserie og hele 95 poeng på 87 kamper i grunnseriespill samt 7 poeng på 8 kamper i sluttspill over 2 sesonger for noen år siden. Det er mer enn 1 poeng pr kamp! I mellomtiden har han spilt i Herning i Danmark (mer enn 1 poeng pr kamp også her), og senest 6 sesonger i Tysk hockey fordelt på både DEL og DEL2. Nå er han tilbake i Trondheim med en langtidskontrakt og blir en viktig brikke i puslespillet for å få Trondheim by tilbake der mange mener de hører hjemme!

Topp 10 poenglisten 1. Divisjon:

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen før dagens trening: Niklas kan melde om en bra treningsuke og noen kjærkomne fridager. Vi har kjørt hardt og restituert godt. De siste 2 dagene har vi brukt til å rette oss inn mot denne kampen, det har vært litt video og arbeid rundt den biten. Det handler om å sette seg i best mulig posisjon til å gjennomføre en solid kamp. Vi har sett litt på deres styrker. De er et topplag og har litt spisskompetanse i laget! Uansett, vi gleder oss til kamp og er klare vi. Vi hadde 2 litt forskjellige kamper der oppe med litt dårlig uttelling i siste kampen, men vi mener vi er gode nok til å slå dem. Vi vet vi har nivået inne, vi må ut å vise det! Vi skal fortsette den gode stimen vi har vært i. Vi skal jobbe hardt for hverandre, være solide bakover og ha fokus på egen sone.

Status i troppen: Kalle Rode har kjenning med kneet igjen og er dessverre ute men Jacob Hallberg er tilbake fra skade så det er veldig bra!

Tabellen oppdatert før kampen i morgen: 

Vel møtt ALLE SAMMEN 😎

Billetter til kampen kjøper du HER