VI KJØRER PÅ VIDERE MED REMINDER OG OPPDATERT INFORMASJON!

OPPTAKT #3
GRATIS KAMP
Lørdag 19. november kl. 16:00
LØRENSKOG – NARVIK

Har du husket å holde av dagen lørdag 19. november? Sett av datoen nå!

Her kan du lese OPPTAKT #1

Her kan du lese OPPTAKT #2

Vi åpner som kjent dørene når serieleder Narvik kommer på besøk! GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Våre sesongkortinnehavere beholder sine plasser. Disse plassene vil bli merket for orden skyld! Alle øvrige seter og ståplasser er gratis! Ønsker du å sikre deg plass så kan du forhånds kjøpe billett når vi åpner for dette i tidsrommet fra ONSDAG kveld og ut FREDAG. Disse setene vil også bli merket og reservert slik at det ikke oppstår noen uklarheter!

Vi oppfordrer fortsatt ALLE som er glade i Lørenskog Ishockeyklubb AIL til å jobbe i kulissene for oss å spre budskapet med at det er gratis inngang denne dagen. Alle har frie tøyler til det. Det eneste vi må opplyse om er at hallen har en begrenset tilskuerkapasitet på 2000 personer av hensyn til brannforskrifter. Derfor oppfordrer vi alle til å være på plass i god tid før kampstart for å være sikre på å få plass. Når (hvis) vi har registrert 2000 personer så må vi dessverre stenge dørene. Vårt mål denne dagen er minimum 1000 tilskuere, men vi håper naturligvis å fylle på med 2000 og sette ny rekord for tilskuere i Norsk 1. Divisjon. Hvilken fantastisk ramme det vil være hvis vi lykkes med dette!

Vi meldte sist at vår hovedsponsor STRØMMEN SPAREBANK stiller med klappere til denne kampen slik at vi har mulighet til å lage et heidundrende liv i Lørenskog ishall.

Nå kan vi melde om at vi skal treffes på LIV & RØRE Triaden etter kampen! Vi har reservert en egen bar og et mingle-område for oss. Fra klokken 18:30 vil vi få et treffpunkt i disse nye flotte lokalene som skal være med på å gjøre denne dagen komplett! Her vil mange fra A-laget møte opp etter kampen for å mingle litt sammen med oss. De vil ankomme straks etter klokken 19:00. Her har DU muligheten til å slå av en prat med trenere/støtteapparat og spillere. Liv & Røre kan by på 2400m2 totalt slik at her er det plass til MANGE etter hvert! For å nevne noe så er det blant annet DART, SHUFFELBOARD, BILJARD, KARAOKE og ikke minst også en mulighet for å kjøpe noe å spise! Dette blir fantastisk folkens og ta gjerne på deg noe som viser at du kommer fra Lørenskog IK ✌

Samtidig er det en stor glede for oss å fortelle at vi i dag også har inngått en samarbeidsavtale. Herunder representert fra venstre ved Trine Marthinsen (klubbleder Lørenskog IK AIL) og Mathilda Mårtensson (daglig leder Liv & Røre). Mer informasjon rundt dette kommer vi tilbake til på et senere tidspunkt.

Nok en gang, følg med videre folkens! Det kommer mer info 😎

PS: I kveld kommer siste nytt før kampen mot Nidaros i morgen!