KJÆRE ALLE SAMMEN!

OPPTAKT #2
GRATIS KAMP
Lørdag 19. november kl. 16:00
LØRENSKOG – NARVIK

Har du husket å holde av dagen lørdag 19. november?

Her kan du lese OPPTAKT #1

Dette skal altså bli en stor dag i Lørenskog ishall! Vi åpner dørene når serieleder Narvik kommer på besøk! GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Våre sesongkortinnehavere beholder sine plasser. Disse plassene vil bli merket for orden skyld! Alle øvrige seter og ståplasser er gratis! Ønsker du å sikre deg plass så kan du forhånds kjøpe billett når vi åpner for dette på et senere tidspunkt og i god tid før kampstart. Disse setene vil også bli merket og reservert slik at det ikke oppstår noen uklarheter! Vi mobiliserer fortsatt i alle retninger lokalt for å kunne fylle hallen denne dagen og skape en ramme rundt kampen vi sent skal glemme. Vi har i opptakt #1 nevnt interne lag med tilhørende venner og familie, alle 15 skoler i Lørenskog kommune (barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler) og lokale idrettslag. En nøkkelfaktor for at VI skal lykkes sammen denne dagen er at jeg og du tar med oss søster, bror, mor, far, besteforeldre eller naboen på kamp.

Hvis alle gjør litt 👊👊👊

FOLKENS – Sett av datoen nå!

FORTSATT ER DET LIKE VIKTIG: Vi oppfordrer ALLE som er glade i Lørenskog Ishockeyklubb AIL til å jobbe i kulissene for oss å spre budskapet med at det er gratis inngang denne dagen. Alle har frie tøyler til det. Det eneste vi må opplyse om er at hallen har en begrenset tilskuerkapasitet på 2000 personer av hensyn til brannforskrifter. Derfor oppfordrer vi alle til å være på plass i god tid før kampstart for å være sikre på å få plass. Når (hvis) vi har registrert 2000 personer så må vi dessverre stenge dørene. Vårt mål denne dagen er minimum 1000 tilskuere, men vi håper naturligvis å fylle på med 2000 og sette ny rekord for tilskuere i Norsk 1. Divisjon. Hvilken fantastisk ramme det vil være hvis vi lykkes med dette!

Vår hovedsponsor STRØMMEN SPAREBANK stiller med klappere til denne kampen og da skal vi lage et heidundrende liv i Lørenskog ishall.

Følg med videre folkens ✌