Vi vinner 4-0 mot Gjøvik i går og tar nå en fortjent pause fra seriespill med en sterk 2. plass på tabellen etter at Nidaros tapte i Bergen!

Det er mye som tyder på at trenerne fikk både de svarene de ønsket og responsen de ønsket. Med unntak av noen kontringer som vi gir Gjøvik i starten så dominerer vi stort. Kontringene tar for øvrig Theo seg av elegant! Det skulle gå 10 minutter før den første sitter. Halvveis ut i overtallet er det i en spillsekvens der først Opsahl er sterk og vinner pucken ved rundvantet, kort tid etterpå havner pucken hos Ekberg og videre til Evensen som mesterlig går inn og drar ut hele Gjøvik forsvaret. Så serverer han Dalen som enkelt setter 1-0, et flott mål! 2-0 kommer etter drøye 14 minutter, der Pappalardo Gulbrandsen er sterk langs vantet og setter fart inn i offensiv sone, sterkt presset klarer han å servere Gloppen som Gjøvik ikke har kontroll på og da står det 2-0 som også står seg inn til pause, skudd 17-4. Midtperioden er målløs. Det er vi som fortsetter å styre spillet men vi slipper etter hvert Gjøvik litt inn i kampen, dog uten de store farlighetene. Skudd 8-6, totalt 25-10. I siste periode eier vi kampen og etter 12 minutter sitter 3-0 i nok et overtall spill. Vi spiller rundt Gjøvik boksen og vi kan ta det ifra da Menkerud spiller Evensen og videre til Opsahl som beveger seg fra side til side bak mål, finner Ekberg på andre siden som spiller tilbake til Menkerud. Backen avventer litt før han sender av gårde skuddet på mål og der har Opsahl plassert seg perfekt og styrer inn pucken. 4 minutter før slutt tar Gjøvik time-out og stiller opp med 6 utespillere når de har dropp i vår sone. Det tar 1 minutt så kommer 4-0 i tomt bur. Grønstad presser puckfører på Gjøvik mesterlig i midtsonen og tvinger de inn i egen sone. Nazarovs følger opp og det ender med puck tap for Gjøvik. Jonassen er først på den løse pucken og flikker den videre til Gjøs som setter den berømte spikeren i kista! Skudd siste periode 12-2, totalt 37-12.

Theo Rooseboom de Vries kjører nok en smultring! Nå troner han ØVERST på begge statistikkene i ligaen med GAA 1,49 og en redningsprosent på imponerende 94%.

Hovedtrener Niklas Andresen tar nå en pause fra seriekamper med godfølelsen! Dette var svar på tiltale må jeg si. Vi smeller tilbake umiddelbart og jeg synes vi gjør det på en måte som vi kan være stolte av. Vi slipper til 12 skudd mot et lag som mange mener er utfordrer til topp 4, det er sterkt! Vi har noen slurve bytt i starten og gir dem kontringer, bortsett fra det er vi bunnsolide i perioden. Jeg synes vi er veldig bra i dag totalt sett, gutta svarer oss akkurat slik vi ønsker. Det varmer noen hjerter det for å si det sånn! I dag var det ikke mye nøling, vi går hele tiden, har bra intensitet og løser press-spillet bra. De få sekundene vi snakker om her er gull verdt, noe skuddstatistikken forteller noe om også. Nå blir det et lite opphold i landslags pausen, men her blir det hardkjør til uka. Vi skal kjøre HELL-WEEK og så skal gutta få noen velfortjente fridager etter det. Så går det antagelig fort til 16. november når vi starter opp igjen mot Nidaros. Vi får noen interessante kamper fremover nå, det ser vi bare frem til og vi gleder oss.

Vi takker for praten og passer også på å gratulere Niklas og HELE TEAMET med en fantastisk sterk 2. plass på tabellen. Vi gleder oss også til fortsettelsen.

Resultat:

Lørenskog – Gjøvik 4-0 (2-0, 0-0, 2-0)

Skudd 37-12

1. periode

1-0 P. Dalen (C. Evensen, M. Ekberg)  PP1
2-0 D. Gloppen (A. Gulbrandsen)

2. periode

Ingen mål

3. periode

3-0 J. Opsahl (M. Menkerud, M. Ekberg)  PP1
4-0 E. Gjøs (A. Jonassen)  EMPTY NET

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: onsdag 16. november klokken 19:00 mot Nidaros

Billetter kjøper du HER

HUSK GRATIS KAMP lørdag 19. november klokken 16:00 mot Narvik