KJÆRE ALLE SAMMEN!

OPPTAKT #1
GRATIS KAMP
Lørdag 19. november kl. 16:00
LØRENSKOG – NARVIK

Hold av dagen og datoen Lørdag 19. november!

Dette skal bli en stor dag i Lørenskog ishall!

Vi har informert alle våre samarbeidspartnere. Vi informerer nå ALLE. Vi åpner dørene når serieleder Narvik kommer på besøk! GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Våre sesongkortinnehavere beholder sine plasser. Ønsker du å sikre deg plass så kan du forhånds kjøpe billett når vi åpner for dette på et senere tidspunkt, i god tid før kampstart.

Vi er en stor klubb med mange medlemmer og denne dagen skal vi vise oss frem med vår flotte LOGO på brystet.

Vi mobiliserer i alle retninger lokalt for å kunne fylle hallen denne dagen og skape en ramme rundt kampen vi sent skal glemme.

Vi mobiliserer blant annet på følgende områder:

  • Interne lag med tilhørende venner og familie
  • Alle 15 skoler i Lørenskog kommune (barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler)
  • Lokale idrettslag

Dette for å nevne noe. Sett av datoen nå!

VIKTIG: Vi oppfordrer alle som er glade i Lørenskog Ishockeyklubb AIL til å jobbe i kulissene for oss å spre budskapet med at det er gratis inngang denne dagen. Alle har frie tøyler til det. Det eneste vi må opplyse om er at hallen har en begrenset tilskuerkapasitet på 2000 personer av hensyn til brannforskrifter. Derfor oppfordrer vi alle til å være på plass i god tid før kampstart for å være sikre på å få plass. Når (hvis) vi har registrert 2000 personer så må vi dessverre stenge dørene. Vårt mål denne dagen er minimum 1000 tilskuere, men vi håper naturligvis å fylle på med 2000 og sette ny rekord for tilskuere i Norsk 1. Divisjon. Hvilken fantastisk ramme det vil være hvis vi lykkes med dette!

*I tillegg vil vi komme tilbake med ytterligere informasjon under opptaktene frem til denne spesifikke kampen. Det er flere godbiter som venter!

God lørdag alle sammen og lykke til for våre gutter som skal i aksjon mot Gjøvik om drøye 2 timer!