Norsk 1. divisjon
Lørdag 5. november
Lørenskog – Gjøvik
Kampstart kl 16:00
Lørenskog Ishall

Motstander:  Gjøvik (Link Eliteprosepects)

Så er det duket for en kamp som ikke er B2B til en forandring, og det er siste kamp før vi går inn i landslagspausen nå i november.

Gjøvik kommer altså på besøk i morgen, et lag vi har et godt tak på! Vi vant komfortabelt mot dem under sesongoppkjøringen samt begge de første seriekampene som var B2B kamper. Med det har vi 3 av 3 i år så får vi se om vi klarer en til når vi skal gjøre opp igjen om drøye 18 timer. Verdt å nevne er vel også at vi er 2 lag som er litt i hver vår ende hva gjelder de seneste resultater og kampform. Vi gikk som kjent på vårt første tap etter 7 strake seiere, mens Gjøvik tok sin første seier etter 6 strake tap. Gjøvik har heller ikke spilt kamp siden forrige lørdag, mens vi har en midtuke kamp i beina. Gjøvik befinner seg på 5. plass på tabellen for øyeblikket med 15 poeng, bare 1 poeng foran Furuset og Bergen på plassene bak. Mange vil kanskje si at Gjøvik ligger omtrent som forventet rundt midten, men det er altså kort vei ned til nest siste plass og hele 11 poeng opp til 4. plassen. Vi finner nok også de som mener det er noe skuffende og overaskende at de ikke har prestert bedre. De har et relativt rutinert lag med mye erfaring og de har styrket trenerstaben med Mikael Zettergren etter at Patrik Bäärnhielm har blitt sportssjef etter mange år i sjefsstolen på trenersiden. Vi som dekker det som foregår på Lørenskog hadde definitivt sett for oss at Gjøvik skulle prestere bedre enn 11 poeng på 13 kamper.

Vi tok en prat med trenerne før dagens trening:

Tap mot Comet sist etter en sterk rad med seiere, hvordan har laget respondert? Vi har snakket med noen spillere og stemningen er bra den. At det kommer et tap mot et tippet topp-lag er ingen stor overraskelse. Nå har den kampen sunket inn og vi skal reise kjerringa igjen som det heter.

Hvordan har dere respondert? Vel, etter kampen føltes det veldig irriterende der og da siden vi hadde bra kontroll. Egentlig burde vi vunnet, det står vi på. Det er jo de 2 målene som vi var inne på sist som ødelegger. Vi ser kanskje kampen litt annerledes fra siden også. Ellers tenker vi at det tross alt er bra defensivt, vi har trygghet i laget over tid og bygger noe bra føler vi. Så har vi alltid godt humør (he he) og det er bra driv om dagen, også «på kontoret». Nå ser vi fremover og første utfordring ligger foran oss allerede i morgen.

Hva blir oppskriften i morgen? Som vi er inne på etter Comet kampen så vil vi ha litt mer trøkk, mer desperasjon og intensitet. Vi føler det er litt å gå på, noe nølende til tider de siste kampene kanskje. Løser vi dette bedre så blir det bra fart i spillet og da er vi gode! Hele gruppa ønsker å gå inn i pausen med en bra kamp, vi er taggade som de sier i Sverige!

Status i troppen? Samme lag som sist.

Tabellen oppdatert før kampen i morgen: 

Vel møtt ALLE SAMMEN 😎

Billetter til kampen kjøper du HER