Trine Marthinsen er ansatt i en midlertidig stilling som klubbleder fra 1. november 2022.

Lørenskog Ishockeyklubb AIL ønsker å vokse og profesjonalisere driften ytterligere. Derfor er styreleder Magne Gloppen ekstra glad for å styrke laget nå.

– Styret ser dette som et viktig og helt nødvendig steg mot å profesjonalisere og videreutvikle klubben. Vi ønsker å skape en større grad av kontinuitet og styrke, ikke bare den sportslige, men også den administrative delen, sier Gloppen.

Det administrative har Marthinsen fått god innsikt i de siste årene, både som lagleder, laglederansvarlig og styremedlem.

– Jeg har lært hvordan klubben drives, og sett alle de gode dugnadskreftene prestere for at både bredde og elite skal få optimale forhold. Nå gleder jeg meg til å bidra enda mer med å sette ting i system, sier Marthinsen.

Fordeling av ansvar

For det er mange oppgaver som Marthinsen skal holde i som til nå har tilhørt styret i klubben. Blant annet drift av ishallen og personalansvar for driftsoperatørene, organisasjonsutvikling og hovedkontakt mot forbund og region.