Da ble det 4-1 tap mot Comet i kveld.

Etter 2 perioder har vi mer eller mindre full kontroll på Comet. I deler av begge periodene spiller vi Comet lave og de sliter til tider med å komme seg ut av egen sone. Vi har et greit overtak etter 40 minutter, men 1-0 er en skummel ledelse før de siste 20. Så skjer det som noen ganger skjer, det rakner tilsynelatende i siste periode der Comet scorer hele 4 ganger, riktignok 2 mål i tomt bur. Ergo ender kampen med 4-1 seier til hjemmelaget som får en etterlengtet 3 poenger!

Vi kan vel også nevne at alle abonnenter på Hockey for Norsk 1. Divisjon nok en gang fikk spenningen spolert da sendinga fra Halden gikk i svart etter drøye 2 perioder. Det er både trist og beklagelig for de som hadde basert seg på live-sendingen denne kvelden.

Vi fikk noen ord med hovedtrener Niklas Andresen fra bussen på vei hjem til Lørenskog:

Full kontroll etter 40 minutter så rakner det litt? Hva skjer? Vel de får et tidlig mål i siste perioden før minuttet har gått, noe som selvfølgelig passer dem bra. Vi går oss bort, mister 3. mann og slipper til en overgang. Så sitter den for dem da og akkurat den er jeg ikke spesielt fornøyd med. Etter den er vi egentlig greit tilbake igjen og har et par skikkelig bra bytt, men så er det plutselig fullt kaos bak hos oss etter drøye 14 minutter og da setter de 2-1. Så har vi en dropp i offensiv sone når det er igjen ca. 3 minutter og da benytter vi sjansen og tar ut Theo. Dessverre så kommer 3-1 relativt kjapt, så vi tar naturligvis ut Theo på nytt og om vi taper med 1 mål fra eller til i dag betyr ikke all verden. Da kommer vel den siste 2 sekunder før slutt. Kort oppsummert så er det 2 mål der vi både svikter og roter det til for oss. De 2 siste er det ikke noe å si på. Jeg er skuffa over at vi ikke vinner en slik kamp, fordi vi har såpass god kontroll etter de 2 første periodene. Vi slipper dem nesten ikke til sjanser frem til da, det er jeg fornøyd med. Samtidig må jeg si at jeg fortsatt savner litt trøkk. Vi jobber bra for hverandre men vi må ha litt mer trøkk i avgjørende situasjoner. I dag burde vi nok en gang ledet med kanskje 3 mål, men på tavla står det «bare» 0-1 etter 40 minutter. Vi gjør en del bra, men vi har ting å jobbe med. Så får vi evaluere litt og se om vi gjør noen grep til helgen.

Med det sier vi takk til Niklas og resten av gjengen i kveld, så ser vi frem til å reise kjerringa allerede førstkommende lørdag når Gjøvik kommer på besøk. VEL MØTT ALLE SAMMEN!

Resultat:

Comet – Lørenskog 4-1 (0-1, 0-0, 4-0)

Skudd 24-23

1. periode

0-1 K. Pihlqvist (C. Evensen, D. Aas-Larsen)

2. periode

Ingen mål

3. periode

1-1 A. Niskakangas (O. Laschitza, C. Lorraine)
2-1 T. Skaarberg (C. Lorraine, A. Niskakangas)
3-1 H. Vaglen (J. Bugten)  EMPTY NET
4-1 H. Kopperud  EMPTY NET

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: lørdag 5. november klokken 16:00 mot Gjøvik

Billetter til kampen kjøper du HER

Billetter Lørenskog IK